Δένδιας: «Κινδυνεύουμε να γίνουμε η χλεύη των πάντων»

Δένδιας: «Κινδυνεύουμε να γίνουμε η χλεύη των πάντων»

«Αντιμετωπίζουμε υπαρξιακό πρόβλημα σαν κόμμα», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Real Fm 97.8.

Ερωτηθείς αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας, ως αντιπολίτευση, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Όχι δεν είμαι. Δεν πρόκειται να σας πω παραμύθια, βεβαίως δεν είμαι. Εγώ όμως εδώ είμαι μια μειοψηφία. Και γιατί είμαι μία μειοψηφία;
Διότι συνολικά πιστεύω ότι το έχουμε κάνει λάθος. Είμαι από αυτούς που από τον Γενάρη λένε κάτι διαφορετικό. Λένε συνέδριο, λένε συζήτηση, λένε αυτοκριτική, λένε νέα συνεννόηση με την κοινωνία, νέα πρόταση και μετά να δούμε ποιος θα προσωποποιήσει την πρόταση».

«Εμείς αντιμετωπίζουμε υπαρξιακό πρόβλημα σαν κόμμα. Είμαστε ένα πολύ μεγάλο κόμμα, ένας απαραίτητος πυλώνας, έχουμε μία περήφανη ιστορία, με τα λάθη μας, αλλά περήφανη ιστορία στον τόπο και κινδυνεύουμε να γίνουμε η χλεύη των πάντων.

Αλλά, αυτό δεν αναιρεί την ανάγκη ύπαρξης αξιωματικής αντιπολίτευσης, ιδίως όταν η κυβέρνηση είναι, δυστυχώς, τόσο κακή» υπογράμμισε ο Νίκος Δένδιας.

Στο ερώτημα αν θα διεξαχθούν οι εκλογές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρώην υπουργός απάντησε: «Τι να σας πω; Κι εγώ τον σταυρό μου κάνω, μεταξύ μας».

«Δεν θα σας πω κάτι παραπάνω. Βάλαμε το κάρο μπροστά από το άλογο και τώρα δεν κουνιέται το άτιμο το κάρο», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.-

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...