Δέος και ανατριχίλα: Όταν δολοφονήθηκε το άγαλμα της Παναγίας άρχισε να κλαίει! (Βίντεο)

Δέος και ανατριχίλα: Όταν δολοφονήθηκε το άγαλμα της Παναγίας άρχισε να κλαίει! (Βίντεο)

Κατηγορία

n.anastasiou
Παρασκευή 13/05/2016 – 11:40

Παναγία

Πέπλο μυστηρίου, προκαλώντας παράλληλα ρίγος και ανατριχίλα, έχει απλωθεί γύρω από ένα άγαλμα της Παναγίας στην Καλιφόρνια.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του, άρχισε να… κλαίει μετά τη δολοφονία του ξαδέλφου της πριν από 18 μήνες!

Η Maria Cardenas, η οποία έχει στην κατοχή της το άγαλμα της «Παρθένου Μαρίας» εδώ και δέκα χρόνια, περιγράφει ως «θαύμα» το μυστηριώδες κλάμα, ενώ μοιράζεται τα δάκρυα της με όποιον την επισκέπτεται για να το δει.

Όπως υποστήριξε, στην αρχή δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η Παναγία άρχισε να κλαίει, ωστόσο γρήγορα συνέδεσε το γεγονός με τη δολοφονία του αγαπημένου τους ξαδέλφου, Jessie Lopez. Ήταν μάλιστα αυτός που της έκανε δώρο το άγαλμα…

«Είναι απίστευτο. Δεν το πίστευα, μέχρι που το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που έζησα», επιβεβαίωσε σοκαρισμένος ο Richard Quintana, γείτονας της Cardenas, όπως αναφέρει το tonwtiko.

Από την πλευρά του, ο καλλιτέχνης ο οποίος φιλοτέχνησε το άγαλμα, μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα, εντοπίστηκε από τοπικό Μέσο, στο οποίο και δήλωσε, χωρίς να κατονομαστεί μετά από δική του επιθυμία: «Έρχονται να το δουν ιερείς από όλη τη χώρα και όλοι λένε πως πρόκειται για θαύμα. Δεν κρύβουμε το άγαλμα, ωστόσο δεν θέλουμε να πάθει και καμία ζημιά»…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...