Δήλωση Βόμβα: Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία θα αναστηθεί από τις στάχτες της!

Δήλωση Βόμβα: Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία θα αναστηθεί από τις στάχτες της!

Κατηγορία

n.anastasiou
Παρασκευή 20/05/2016 – 12:30

Βυζάντιο

“H Ρωσία απαιτεί από την Τουρκία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία”

Ένα από τα βασικότερα στελέχη του Ρώσου Προέδρου, ο Α. Ντούγκιν, υποστηρίζει πως σύντομα ο δυτικός τρόπος ζωής δε θα καταφέρει να επιβιώσει και στην ουσία μετά από λίγο καιρό θα καταρρεύσει, επιτρέποντας στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία να αναστηθεί από τις στάχτες της.

Λίγο μετά το διπλωματικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, όταν δεν του επιτράπηκε η είσοδος στην Ελλάδα, λόγω κυρώσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Ρώσος καθηγητής παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό ρωσικό δίκτυο, όπου μίλησε εκτενώς για το περιστατικό, τον ελληνισμό και τις προετοιμασίες για την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στο Άγιον Όρος.

“Η ζωή στο Άγιον Όρος δεν επηρεάζεται από  εξωτερικά γεγονότα,το ότι επιχειρήθηκε να μπλοκαριστεί η είσοδός μου στην Ελλάδα είναι κάτι που δεν αφορά αυτήν την εσωτερική κοινότητα…  Εδώ διεξάγονται  όλα με μια μεγάλη προσοχή. Δεν υπάρχει φασαρία. Στο Άγιο  Όρος κάθε άτομο μπορεί να ζει την εμπειρία της Ορθόδοξης Εκκλησίας”.

“Στο Άγιον Όρος υπάρχει μια προφητεία αιώνων που τις τελευταίες ημέρες είναι ακόμα πιο έντονη και αφορά την  σύγκρουση μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, και στην οποία η Ρωσία θα βοηθήσει στην ανάσταση και αποκατάσταση του μεγαλείου της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας”, όπως αναφέρει το voicenews.

Ο Ντούγκιν όμως δε στάθηκε μόνο σε αυτό, καθώς τόνισε πως η ρωσική Ορθόδοξη εκκλησία θα εντείνει στο μέγιστο της προσπάθειες της για την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία!

“H Ρωσία απαιτεί από την Τουρκία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία ως ένδειξη “καλής θέλησης” από την Άγκυρα και το Ισλάμ και θα χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του συμβόλου της Χριατιανοσύνης προσφέροντας και τους καλύτερους επιστήμονες και συντηρητές της”.

“Μετά από ψήφισμά της η ρωσική Δούμα πριν έξι μήνες ζήτησε την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στο ορθόδοξο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως”.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...