Δήμαρχος Τήλου: Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές με τον Πρωθυπουργό

Δήμαρχος Τήλου: Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές με τον Πρωθυπουργό

“Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο νησί μας ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του. Είχε ξανάρθει στην Τήλο το 2006 για περίπου 10 ημέρες” δήλωσε η δήμαρχος του νησιού, Μαρία Καμμά – Αλιφέρη στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί.

“Υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση, οπότε το Πάσχα αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόσκληση μας και να έρθει για ήσυχες διακοπές για εκείνον και την οικογένεια του” συμπλήρωσε.

“Όλοι οι κάτοικοι τον αγκάλιασαν, τον δέχθηκαν ανεξάρτητα από τα πολιτικά τους πιστεύω. Ήταν σπουδαίο γεγονός για το νησί μας, που είναι ξεχασμένο για χρόνια. Ήταν συγκινητικές οι στιγμές που ζήσαμε, αλλά θα ξεχωρίσω αυτή με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Κέντρο των προσφύγων, όταν όλοι οι πρόσφυγες βγήκαν να τον καλωσορίσουν, τα μικρά παιδιά τον είχαν περιτριγυρίσει και στο τέλος όταν του χάρισαν μια ζωγραφιά που απεικόνιζε την υδρόγειο, η οποία ήταν ανάποδα μάλιστα, και διάφορα παιδικά χέρια να την κρατάνε γύρω γύρω. Και μας είπε ο Πρωθυπουργός ότι και αυτός όταν ήταν μικρός είχε ζωγραφίσει την υδρόγειο ανάποδα και αυτό είναι συμβολικό” τόνισε.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/328095-Demarchos-Teloy-Zesame-sygkinetikes-stigmes-me-ton-Prothypoyrgo ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...