Δίαιτα αποτοξίνωσης 5 ημερών πριν βγείτε στις παραλίες!

Δίαιτα αποτοξίνωσης 5 ημερών πριν βγείτε στις παραλίες!
Η δίαιτα αποτοξίνωσης πέντε ημερών είναι ένα βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα, όπου ξεκινά μια εσωτερική και εξωτερική διαδικασία καθαρισμού, για να απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα και να προωθήσει τη βέλτιστη λειτουργία των κυττάρων. 
Μετά την ολοκλήρωση ενός σχεδίου αποτοξίνωσης, θα αισθανθείτε και θα δείτε τη διαφορά, ειδικά σε ότι αφορά την ενέργειά σας και το δέρμα σας, το οποίο θα είναι πιο λαμπερό. Ξεκινήστε την δίαιτα αποτοξίνωσης πριν πάτε διακοπές για να νιώσετε ανανεωμένες.

Βήμα 1
Εξαλείψτε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα γαλακτοκομικά, τα κόκκινα κρέατα από τη διατροφή σας και σχεδιάστε ένα μενού για πέντε ημέρες, που να αποτελείται από φρούτα και λαχανικά. Χρησιμοποιήστε βιολογικά φρούτα και λαχανικά, και κάντε συνταγές με όσπρια, σπόρους και δημητριακά ολικής αλέσεως.

Βήμα 2
Χρησιμοποιήστε έναν αποχυμωτή για να φτιάξετε χυμούς από φρούτα και λαχανικά. Μπορείτε να τους φυλάξετε στο ψυγείο, για έως και τρεις ημέρες.

Βήμα 3
Συμπληρώστε αρκετές κανάτες φρέσκο, φιλτραρισμένο νερό και φυλάξτε το στο ψυγείο για γρήγορη πρόσβαση. Εξαλείψτε τον καφέ, τη καφεΐνη, τα ζαχαρούχα αναψυκτικά και το αλκοόλ. Πίνετε μόνο το χυμό των φρούτων και των λαχανικών ή νερό, κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης.

Βήμα 4
Πιείτε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με  λεμόνι μία ώρα πριν από το πρωινό. Πίνετε νερό με λεμόνι όλη την ημέρα, στύβοντας το ένα τέταρτο λεμονιού σε ένα ποτήρι νερό.

Βήμα 5
Πάρτε ένα στεγνό πινέλο και βουρτσίστε το δέρμα σας καθημερινά το πρωί. Το βούρτσισμα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενθαρρύνει την παροχή αίματος και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και την προώθηση της ανανέωσης των κυττάρων. Πάντα βουρτσίζετε προς την καρδιά, όπως από τους αστραγάλους προς τους μηρούς, και από τους καρπούς προς τους ώμους.

Βήμα 6
Πάρτε ένα καθημερινό μπάνιο ευκαλύπτου, χρησιμοποιώντας ζεστό, νερό, όπως μπορεί ο καθένας να ανεχθεί. Προσθέστε 1 φλιτζάνι αλάτι, 2 κουταλιές γλυκερίνη, 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου και 2 κούπες μαγειρική σόδα στο ζεστό νερό της μπανιέρας. Μουλιάσετε για 10 έως 20 λεπτά. Ύστερα κάντε ένα ντους, για να αφαιρέσετε τα πρόσθετα από το νερό.

Προειδοποιήσεις: Εάν υποβάλλεστε σε θεραπεία για μια ιατρική κατάσταση, πάντα να συζητάτε με το γιατρό σας πριν από την ανάληψη οποιασδήποτε δίαιτας ή άσκησης. Τα άτομα με διαβήτη ή κυκλοφορικά προβλήματα δεν μπορούν να ανεχθούν την αποτοξίνωση. Τυχόν βότανα, συμπληρώματα, αιθέρια έλαια, ή άλλα εναλλακτικά φάρμακα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, να προκαλέσουν ερεθισμούς ή αλλεργίες.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...