Δασκάλα έχασε 50 κιλά για να εμπνεύσει τους μαθητές της (Φωτογραφίες)

Παρασκευή 03/06/2016 – 17:57Δασκάλα έχασε 50 ολόκληρα κιλά γιατί ήθελε με αυτό τον τρόπο να αποτελέσει έμπνευση και καλό παράδειγμα για τους μαθητές της. Η Laura Micetich από το Τενεσί πριν από δύο χρόνια ζύγιζε 133 κιλά και σήμερα ζυγίζει κοντά στα 80 κιλά, ενώ το ύψος της είναι 1.85 cm.
H 25χρονη κοπέλα όλους αυτούς τους μήνες ανέβαζε φωτογραφίες από την προσπάθειά της στα social media. Χρήστες που παρακολουθούσαν την προσπάθειά της υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και ότι η Laura για να χάσει τα κιλά είτε υποβλήθηκε σε επέμβαση είτε πήρε χάπια αδυνατίσματος.

Η ίδια η δασκάλα από την πλευρά της λέει ότι το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα φυσικό: 
«Κάποιοι νομίζουν ότι έκανα επέμβαση. Λοιπόν δεν έκανα. Δούλεψα πολύ σκληρά. Παλιά έτρωγα κρυφά χωρίς λόγο. Αλλαξα ριζικά τη διατροφή μου. Εκοψα τη ζάχαρη και οτιδήποτε παχυντικό. Πήγα στο γυμναστήριο. Στην αρχή με κοιτούσαν κάπως. Δεν με ένοιαζε γιατί εχα κάποιο σκοπό. Το σώμα μου και η εμφάνισή μου δεν μου άρεσαν ήθελα να τα αλλάξω. Το έκανα και για τους μαθητές μου γιατί όταν έμπαινα στην τάξη με κοιτούσαν περίεργα. Τα παιδιά έχουν πολύ ειλικρινείς αντιδράσεις».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...