Δασκαλα έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της

Τετάρτη 01/06/2016 – 20:39Δασκάλα 24 χρονών καταζητείται από την αστυνομία στο Τέξας, αφού κατάφερε να μείνει έγκυος από 13χρονο μαθητή της μετά από ερωτική σχέση μηνών. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, η 24χρονη έχει ήδη παραδοθεί.
Σύμφωνα με τον Independent, η Αλεξάντρια Βέρα κατέθεσε στην αστυνομία ότι αρχικά είχε αντισταθεί στις σεξουαλικές ορέξεις του αγοριού στην τάξη της στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, ωστόσο σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, αστυνομικός δήλωσε ότι η ίδια είχε παραδεχτεί πως είχε σχέση μαζί του, η οποία διήρκεσε από τον Σεπτέμβριο του 2015 ως το τέλος του Ιανουαρίου του 2016. Κατά τη διάρκεια της σχέσης αυτής φέρονται να έκαναν σεξ σχεδόν καθημερινά.
Η Βέρα φέρεται να παραδέχτηκε ότι υπήρχε σχέση στη διευθύντρια Έλσα Ράιτ, αλλά ισχυρίστηκε ότι οι γονείς ήταν ενήμεροι και την είχαν καλέσει στο σπίτι τους ως «φιλενάδα του».
Όπως είπε, η οικογένεια ενημερώθηκε όταν έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο, και φέρεται να είπε στον αστυνομικό του σχολείου ότι «τη στήριζαν και χαίρονταν για το μωρό». Ωστόσο, η ίδια είπε στην αστυνομία ότι έκανε έκτρωση έναν μήνα μετά, «όταν άρχισε να ανησυχεί επειδή εμφανίστηκαν στελέχη της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων στο Σχολείο…για να κάνουν ερωτήσεις στην ίδια και τον ενάγοντα (το αγόρι) για τη σχέση τους».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...