Δείπνο έκπληξη Καραμανλή με τον γιό του τέως στην Αθηναϊκή Λέσχη

Δείπνο έκπληξη Καραμανλή με τον γιό του τέως στην Αθηναϊκή Λέσχη

Κατηγορία

panteliszagorianitis
Πέμπτη 11/02/2016 – 11:06

αθηναϊκή λέσχη

Τεράστια έκπληξη προκαλεί σε πολιτικούς παρατηρητές η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να παραστεί σε δημόσιο δείπνο με τον Νικόλαο Γλίξμπουργκ, γιό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Είναι η πρώτη φορά που ο τέως πρωθυπουργός στην πολύχρονη πολιτική του καριέρα… εκτίθεται σε τέτοιες δημόσιες συναναστροφές και μένει να φανεί αν πρόκειται απλώς για αλλαγή κωδίκων ή για κάτι μεγαλύτερο.

Στην εφημερίδα Έθνος που φιλοξενείται η είδηση, σημειώνεται χαρακτηριστικά:

Δείπνα γίνονται πολλά το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα στον χώρο της ΝΔ και της ευρύτερης Κεντροδεξιάς. Αυτό όμως που έγινε χθες το βράδυ στην Αθηναϊκή Λέσχη έχει τη σημασία του και κυρίως εξαιτίας της σύνθεσής του.

Στο τραπέζι παρόντες ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, η πρώην υπουργός της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου – Κουτσίκου, ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ και ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Φυσικά, οι τελευταίες εξελίξεις στη ΝΔ με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε στον χώρο της Κεντροδεξιάς δεν σημαίνουν ότι διεργασίες, συζητήσεις και παρασκηνιακές κινήσεις για τη «στρατηγική» του χώρου και ευρύτερα της παράταξης έχουν σταματήσει ή ατονήσει.

Ο Φράγκος και η «κίνηση» Μπαλτάκου

Στο δείπνο η παρουσία του γιου του τέως, αλλά και του κ. Φράγκου, το όνομα του οποίου συζητήθηκε πρόσφατα για ηγετικό ρόλο στην Κίνηση του Τάκη Μπαλτάκου, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε, με δεδομένο ότι ο πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά «τάραξε τα νερά» στη ΝΔ πριν από λίγες μέρες με την αποκάλυψή του ότι γίνονται ζυμώσεις για τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...