Δείτε που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ που…. αγοράζεις και πληρώνεις όταν έχεις!

Δείτε που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ που…. αγοράζεις και πληρώνεις όταν έχεις!

Στην Αυστραλία, αποφάσισαν να πρωτοπορήσουν ανοίγοντας ένα διαφορετικό κατάστημα! Το OzHarvest Market είναι ένα σούπερ μάρκετ αλληλεγγύης, στο οποίο τα προϊόντα που πωλούνται δεν τιμολογούνται  και ο καθένας έχει την δυνατότητα να πάρει ό,τι έχει ανάγκη  και να πληρώσει γι΄ αυτά  όταν θα έχει χρήματα.

Η εφαρμογή της ιδέας αυτής, έρχεται να αντιμετωπίσει το πρόβλήμα της φτώχειας αλλά και κυρίως την ελαχιστοποίηση, όσο το δυνατόν είναι εφικτό, των ανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό.

1

Τα τρόφιμα που υπάρχουν στο σούπερ μάρκετ  προέρχονται από δωρεές αλλά και όσα βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία  λήξης τους, οπότε αντί να πεταχτούν , γιατί να μην καταναλωθούν;!  

«Πάρε ό,τι χρειάζεσαι και πλήρωσε όποτε μπορείς»  αναφέρει η ιδιοκτήτριά του Ronni Kahn και αισιοδοξεί πως το κατάστημα θα γίνει παράδειγμα και θα οδηγήσει στο άνοιγμα και άλλων παρόμοιων σε ολόκληρη την χώρα!

1

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/303933-Deite-poy-brisketai-to-soyper-market-poy-agorazeis-kai-pleroneis-otan-echeis ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...