Δείτε την επική ατάκα με την οποία ο Τραμπ θέλησε να… ρίξει την Μπρουκ Σιλντς

Δείτε την επική ατάκα με την οποία ο Τραμπ θέλησε να… ρίξει την Μπρουκ Σιλντς

Διάφορες διάσημες καλλονές επιχείρησε κατά καιρούς να προσεγγίσει ερωτικά ο Ντόναλντ Τραμπ τις περιόδους που ήταν εργένης!

Μετά την Σάλμα Χάγιεκ που αποκάλυψε πέρυσι ότι ο Τραμπ της την είχε πέσει και του έριξε «χυλόπιτα», και την Κάντις Μπέργκεν που μίλησε πρόσφατα για το δικό της αποτυχημένο ραντεβού με τον μεγιστάνα, σειρά είχε η Μπρουκ Σιλντς να βγάλει τα «άπλυτα» του Αμερικανού προέδρου στη φόρα.

«Ήμουν στα γυρίσματα μιας ταινίας και μου τηλεφώνησε όταν βγήκε το διαζύγιο. Μου είπε: «Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε ζευγάρι οι δυο μας επειδή είσαι η αγαπημένη σταρ της Αμερικής και εγώ ο πλουσιότερος άνδρας της Αμερικής. Ο κόσμος θα ξετρελαθεί μ’ εμάς».

Η ηθοποιός, που είχε ήδη γνωριστεί με τον μεγιστάνα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση το 1992, βρήκε εξαιρετικά… άσχημη την προσέγγισή του.

Ευτυχώς, είχε έτοιμη τη δικαιολογία, αφού είχε αρχίσει ήδη να βγαίνει με τον μετέπειτα σύζυγό της, Κρις Χέντσι. «Έχω φίλο και δεν νομίζω ότι θα το εκτιμήσει αυτό», απάντησε η Σιλντς.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303957-Deite-ten-epike-ataka-me-ten-opoia-o-Tramp-thelese-na-rixei-ten-Mproyk-Silnts ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...