Δείτε τι δείχνουν στους Βορειοκορεάτες για να μισούν τους Αμερικανούς (Εικόνες)

Δείτε τι δείχνουν στους Βορειοκορεάτες για να μισούν τους Αμερικανούς (Εικόνες)

Νότια Κορέα

Η ένταση μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Βόρειας Κορέας κλιμακώνεται με τις δύο χώρες να ανταλλάσουν απειλές και ύβρεις η μια προς την άλλη. Η προπαγάνδα στο εσωτερικό των χωρών τους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, τόσο για τους Αμερικανούς κυβερνώντες, όσο και για τους Βορειοκορεάτες.

Στη Δύση αποκαλούμε τρελό τον Κιμ Γιονγκ Ουν και χαζούς τους Βορειοκορεάτες, ή τον φοβόμαστε ως έναν επικίνδυνο με ρουκέτες και πυρηνικά. Τι αντίστοιχα επικοινωνιακά κόλπα χρησιμοποιεί όμως το καθεστώς Κιμ για να εκθρέψει το φόβο προς την Δύση και ιδιαίτερα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Η Πιονγκγιάνγκ έδωσε στη δημοσιότητα μερικές προπαγανδιστικές φωτογραφίες, πιθανότατα δημιουργημένες το 2005, που δείχνουν Αμερικανούς στρατιώτες να διαπράττουν θηριωδίες κατά Κορεατών. Οι εικόνες είναι από συλλογή του Βορειοκορεατικού Μουσείου Αμερικανικών Θηριωδιών και απεικονίζουν γεγονότα από τη σφαγή του Σιντσόν όπου Νοτιοκορεάτες και Αμερικανοί στρατιώτες επί 52 ημέρες βασάνιζαν τον πληθυσμό της περιοχής αφήνοντας πίσω 35.000 νεκρούς, μάλιστα η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία είχε χρησιμοποιήσει παράνομα βακτηριολογικά όπλα. Στις εικόνες οι Αμερικανοί φαίνονται να βασανίζουν γυναίκες, να εξαπολύουν σκυλιά σε αμάχους, να αφήνουν παιδιά να πεθάνουν και άλλα.

κο

κο

κο

κο

κο

κο

Νότια Κορέα

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303217-Deite-ti-deichnoyn-stoys-Boreiokoreates-gia-na-misoyn-toys-Amerikanoys-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...