Δείτε τι προτείνει στον Κιμ Γιονγκ Ουν γνωστός τραγουδιστής!!

Δείτε τι προτείνει στον Κιμ Γιονγκ Ουν γνωστός τραγουδιστής!!

Δημοφιλής τραγουδιστής, νιώθοντας ανησυχία από την συνεχή επίδειξη ισχύος ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα,  σκέφτηκε έναν τέχνασμα που ίσως συγκινήσει τον Βορεοκορεάτη ηγέτη… Προτείνει λοιπόν στον Κιμ Γιονγκ Ουν , να βάλει στην άκρη τις πυρηνικές του δοκιμές – απειλές και τότε ο ίδιος θα ταξιδέψει στην μακρινή Πιονγιάνγκ για να τραγουδήσει!

Ο διάσημος Ιταλός τραγουδιστής Αλμπάνο Καρίζι, έστειλε επιστολή στον Κιμ Γιονγκ Ουν γράφοντας χαρακτηριστικά:» Εγκαταλείψτε το πυρηνικό σας πρόγραμμα και θα τραγουδήσω για σας».

Ο Ιταλός καλλιτέχνης, ο οποίος είναι αρκετά διάσημος και στην Ελλάδα, από όταν είχε ερμηνεύσει  στα ιταλικά «το Γελαστό παιδί» ύστερα από την πτώση της δικτατορίας, απευθύνεται  στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας λέγοντας :

«Οι εικόνες που φθάνουν από την χώρα σας, σας παρουσιάζουν ως έναν ηγέτη ο οποίος είναι πολύ αγαπητός από τον λαό του. Δεν γνωρίζω κατά πόσον αυτή η αγάπη είναι ειλικρινής, αλλά με την υπόλοιπη ανθρωπότητα- μετά την εκτόξευση των πυραύλων του πυρηνικού σας προγράμματος- έχετε σίγουρα κάποια προβλήματα».

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης «Rai», o Αλμπάνο στην επιστολή του αναφέρει και άλλους ηγέτες όπως τον Αδόλφο Χίτλερ, τον Μπενίτο Μουσολίνι και τον Σανταμ Χουσείν λέγοντας πως δεν ήταν διατεθειμένοι να εκμεταλλευτούν  όποια  ευκαιρία τους είχε παρουσιαστεί.

Προτρέπει λοιπόν τον Κιμ «να εγκαταλείψει τα τρομακτικά πολεμικά του σχέδια» και πως αν κάνει κάτι τέτοιο , τότε, όχι μόνο ο ίδιος «και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες σε μια τέτοια περίπτωση θα μεταβούν με ευχαρίστηση στην Β. Κορέα για να τραγουδήσουν και να τον τιμήσουν ως εμπνευστή μιας νέας ειρηνικής περιόδου».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303285-Deite-ti-proteinei-ston-Kim-Giongk-Oyn-gnostos-tragoydistes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...