Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα με μούσια καλεσμένο σε τηλεοπτική εκπομπή το 1995! (Βίντεο)

Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα με μούσια καλεσμένο σε τηλεοπτική εκπομπή το 1995! (Βίντεο)

Ένα σπάνιο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον 21χρονο, Αλέξη Τσίπρα, να μιλάει για τις φοιτητικές εκλογές σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Από Σπόντα» στον τότε ΣΚΑΪ το 1995.

Μαζί του ήταν η Αγγελική Παπάζογλου, η οποία σήμερα είναι σύζυγος του Νίκου Βούτση.

Θέμα της τηλεοπτικής εκπομπής ήταν οι φοιτητικές εκλογές που πλησίαζαν και ο δευτεροετής τότε φοιτητής στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Αλέξης Τσίπρας, αναπτύσσει τις θέσεις του για την πολιτική, ως ηγετικό στέλεχος των αυτόνομων φοιτητικών σχημάτων.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ακριβώς δίπλα του κάθεται η Αγγελική Παπάζογλου, τεταρτοετής φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, η οποία σήμερα είναι η σύζυγος του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση.

Η δράση του 20χρονου Αλέξη Τσίπρα στα κινήματα νεολαίας είναι γνωστή και εκτός από την εμφάνισή του, δηλαδή το μούσι και το σπορ ντύσιμο, λίγα πράγματα είναι διαφορετικά πάνω στον πρώην πρωθυπουργό, ειδικότερα όσον αφορά στον λόγο του.

Σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας στέκεται στο ζήτημα της αποχής, το οποίο κι έφτανε σε ποσοστά της τάξης του 50%, τονίζοντας πως αυτό αποτελεί ένα σαφές πολιτικό μήνυμα, ασχέτως αν όσοι δεν ψηφίζουν μπορεί και να μην το κάνουν συνειδητά.

Πηγή: Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα με μούσια καλεσμένο σε τηλεοπτική εκπομπή το 1995! (Βίντεο)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...