Δείτε το κοινό χαρακτηριστικό της Μέρκελ και του Σούλτς

Δείτε το κοινό χαρακτηριστικό της Μέρκελ και του Σούλτς

μερκελ

Μπορεί να είναι αντίπαλοι στις εκλογές της Κυριακής (24/9), αλλά η Ανγκελα Μέρκελ και ο Μάρτιν Σουλτς έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ποιο είναι αυτό;  Σε κανέναν από τους δυο δεν αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια, όπως δήλωσαν αμφότεροι, σχεδόν αυθόρμητα.

Η Bild ρώτησε την καγκελάριο τι θα έκανε αν κέρδιζε εκατομμύρια ευρώ στο Λότο. Η Μέρκελ απάντησε: «Δεν παίζω Λότο». Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι έχει δωρίσει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις όλα τα χρήματα που της αναλογούσαν από βραβεία και διακρίσεις.

Η γερμανική εφημερίδα έκανε την ίδια ερώτηση και στον Σουλτς, ο οποίος απάντησε: «Δεν έχω παίξει Λότο ποτέ στη ζωή μου. Δεν θα ήθελα η επιτυχία μου στη ζωή να κριθεί από μια κληρωτίδα».

Ωστόσο έχουν παρόμοια άποψη και για την προσευχή. Οταν ρωτήθηκε αν προσεύχεται να κερδίσει τις εκλογές, η Μέρκελ απάντησε ότι δεν το κάνει ποτέ αυτό για πολιτικά αποτελέσματα. «Οι πολιτικοί οφείλουν πάντα να γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι σπουδαιότερο από την προσωπική τους επιτυχία», απάντησε από την πλευρά του ο Σουλτς.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/302433-Deite-to-koino-charakteristiko-tes-Merkel-kai-toy-Soylts ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...