Δεν αποσύρεται η τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη – ενστάσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν αποσύρεται η τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη – ενστάσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Παρά το μεγάλο πολιτικό κόστος για κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, η τροπολογία για την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη παραμένει ως έχει και δεν αποσύρεται, παρά τις πιέσεις που άσκησαν οι βουλευτές στην κλειστή ενημέρωση που έκαναν Ευκλείδης Τσακαλώτος και Σταύρος Κοντονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, έστειλε σαφές μήνυμα ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει με τους πλειστηριασμούς γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει πρόβλημα με τις τράπεζες. Ενώ ο κ. Φίλης ζήτησε  να μπει η φράση “προστασία λαϊκής κατοικίας” και επέμεινε στην κατεύθυνση της νομοθέτησης για την προστασία της λαϊκής κατοικίας.

Ο κ. Τσακαλώτος διεμήνυσε ότι δεν αποσύρεται η τροπολογία, ενώ ο κ. Κοντονής επέμεινε στην προστασία των συμβολαιογράφων για να άρουν την αποχή. Λέγοντας πως θα φύγει η λέξη “απειλή” και θα παραμείνει το “όσοι προκαλούν σωματική βλάβη” στην τροπολογία, σε μια προσπάθεια να καμφθούν οι εντάσεις.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/314666-Den-aposyretai-e-tropologia-gia-ten-aytepaggelte-dioxe-enstaseis-apo-toys-boyleytes-toy-SYRIZA ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...