Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα ο «Ντάνιελ Σαν» του Καράτε Κιντ

Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα ο «Ντάνιελ Σαν» του Καράτε Κιντ

Μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες τη δεκαετία του 1980 ήταν το Καράτε Κιντ με πρωταγωνιστή τον Ραλφ Μάτσιο, ο οποίος υποδύθηκε τον “Ντάνιελ ΛαΡούσο”. Ήταν ένας έφηβος που μυήθηκε στα μυστικά του καράτε από τον αείμνηστο Πατ Μορίτα που όλοι θυμόμαστε ως “μίστερ Μιγιάγκι”. Μεγάλος του αντίπαλος ήταν ο Γουίλιαμ Ζάμπκα, τον οποίο ενσάρκωσε ο Τζόνι Λόρενς. Ακολούθησαν το Καράτε Κιντ ΙΙ (1986) και το Καράτε Κιντ ΙΙΙ (1989), το Καράτε Κιντ: Η νέα γενιά (1994) και το 2010 το remake της ταινίας με πρωταγωνιστή τον γιο του Γουίλ Σμιθ και τον Τσάκι Τσαν.

Όσοι, λοιπόν, αγάπησαν το Καράτε Κιντ έχουν ένα λόγο να είναι χαρούμενοι, καθώς η ιστορία του συνεχίζεται με την νέα σειρά με τίτλο “Cobra Kai” που θα προβληθεί στο Youtube Red μέσα στο 2018. Θα αποτελείται από 10 επεισόδια της μισής ώρας και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Sony Pictures Television και Overbook Entertainment.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τους βασικούς ρόλους θα υποδυθούν 33 χρόνια μετά το Καράτε Κιντ ο Ραλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα, οι δύο μεγάλοι… αντίπαλοι. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τον 55χρονο Μάτσιο και τον 51χρονο Ζάμπκα να είναι αρκετά αλλαγμένοι, αλλά να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

;;

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/311423-Den-tha-pisteyete-pos-einai-semera-o-Ntaniel-San-toy-Karate-Kint ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...