“Δεν πάω στον ΠΑΟΚ, ήμουν στο γήπεδο για να δω το ματς”

Φήμες τον έφεραν κοντά στον ΠΑΟΚ μετά τα λάθη του Όλσεν.  Ο λόγος για τον Στίπε Πλετίκοσα, ο οποίος φέρεται να είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, ο ίδιος σε δηλώσεις του στο paok24.com, διέψευσε τα παραπάνω σενάρια.

«Δεν μίλησα με κανέναν από τον ΠΑΟΚ. Τώρα ακούω για πρώτη φορά τι γράφουν για εμένα και τον ΠΑΟΚ. Ήμουν όντως την Κυριακή στο γήπεδο γιατί ήθελα να δω το συγκεκριμένο παιχνίδι», σχολιάσε ο Κροάτης τερματοφύλακας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πλετίκοσα στο PAOK24:

Για το γεγονός και τα σενάρια που ενισχύθηκαν από την φιλία του με τον Ιγκόρ Τούντορ: «Είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ωστόσο, δεν ισχύει τίποτα».

Για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ: «Είδα μια οργανωμένη και στρωτή ομάδα. Είχαν ευκαιρίες αλλά ο Ολυμπιακός έβαλε δύο γκολ και δυσκόλεψαν από νωρίς τα πράγματα. Ήταν και σε εξαιρετική ημέρα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο. Ήταν αρκετά άτυχος ο ΠΑΟΚ θα έλεγα».

Για τη δουλειά του καλού του φίλου, Ιγκόρ Τούντορ: «Κάνει φανταστική δουλειά. Θα το δείτε, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα νεανική και θα έρθουν σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...