Δεν τα κατάφερε στο Νεοχώρι ο Ατρόμητος.

ΟΜΗΡΟΣ 4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διατηρήθηκε ο Ομηρος Νεοχωρίου που επιβλήθηκε στο Νεοχώρι του Ατρομήτου Αντιρρίου με 4-2.
Η ομάδα του Ατρομήτου ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 12′ όταν ο Γατσώρης ενώ έλεγχε την μπάλα έκανε το λάθος, ο Σκανιάς έγινε κάτοχος, έδωσε στον Παπαποστόλου και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ομηρος αντέδρασε γρήγορα και στο 13′ από φάουλ του καλύβα στο χώρο του κέντρου ο καβαλιέρης βγήκε από αριστερά, έκανε το σουτ, ο Φλωρόπουλος απέκρουσε αλλά ο Τσάμης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 15′ Λαγός και Τσιρώνης συνδυάστηκαν ο Τσιρώνης γύρισε στον Αγγέλη που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-1. Η απάντηση του Ατρομήτου ήταν γρήγορη καθώς στο 19′ Ο Παπαποστόλου μπήκε από δεξιά συγκλίνει προς τα μέσα κάνει το σουτ το οποίο δείχνει να μπλοκάρει ο Ζέρβας αλλά του φεύγει η μπάλα και καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.
Στο 51′ από απ’ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι για να απομακρύνει στη συνέχεια η άμυνα.
Στο 63′ από κόρνερ του Αποστολίδη ο Λαγός με κεφαλιά έκανε το 3-2.
Το τελικό 4-2 έγινε στο 65′ όταν ο Τσάμης έκανε σέντρα και ο Λαγός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φλωρόπουλου.
Ομηρος Νεοχωρίου (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Γατσώρης (35′ λ.τ. Στραβοδήμος), Κάκκος, Τσάμης, Λαγός, Καλύβας (61′ Αποστολίδης), Σαμψώνας (85′ λ.τ. Σ.Βαλτογιάννης), Αγγέλης, Καβαλιέρης
Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Παπαποστόλου (89′ Καραδήμας), Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Καρακώστας, Δημητρόπουλος, Βαρελάς (75′ Γεράνιος), Πετσίνης, Σκανιάς,Ζαχαρόπουλος (86′ Αναγνωστόπουλος), Κάκκος


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...