Δεν τα κατάφερε το Τρίκορφο στο Ευηνοχώρι

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου με τις δύο ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κανταρέλου. Η ομάδα του Τρικόρφου  απάντησε άμεσα και στο 7′ ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Πετσίνη λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή. Η ομάδα του Τρικόρφου στο 32′ θα σταθεί άτυχη αφού θα βρεθεί πάλι πίσω στο σκόρ με αυτογκόλ . Στην επανάληψη το Τρίκορφο θα φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα όταν στο 68′ ο Μυτιλήνης θα κάνει κεφαλιά πάσα ύστερα από κόρνερ του Πετσίνη στο Δεδότση που απο κοντά δεν θα αστοχήσει. Στο 80′ θα επικρατήσει σύγχυση στη περιοχή του  Τρικόρφου ο Κωνσταντάρας με σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 3-2. Οι παίκτες του Γιώργου Πελέκη θα προσπαθήσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ένωση Ευηνοχωρίου: Δασκαλάκης, Γιάννης (88’Σχώρης), Γερετσιάν Ι., Βλάχος, Κωνσταντάρας, Κανταρέλος, Ντζιβανάκης, Τόλης, Σακελαρόπουλος (84′ Δημαράς), Βλαχογιάννης, Δημαράς Π.(75′ Αλεξανδρόπουλος).

Α.Ε. Τρικόρφου: Κυρίτσης Γρ. , Μυτιλήνης , Μυλωνάς , Παπαδόπουλος(79′ Κανέλλος Χ.), Παπακωστόπουλος, Γιαβρούτας, Ντούμας(69′ Δημητρόπουλος), Γούλας, Καραμπέτσας(51′ Δεδότσης), Πετσίνης.

 

Το φίλμ του αγώνα :

2΄ Γκοολ Εκτέλεση  φάουλ από τον Κανταρέλο  η μπάλα στα δίχτυα και το 1-0΄.

7΄Γκοολ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Πετσίνη λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή μπάλα στα δίκτυα 1-1.

25΄Μακρινό  σουτ από τον Βλαχογιάννη ελάχιστα άουτ.

32΄Γκοολ Σουτ από τον Γερετσιάν αποκρούει   Μυλωνάς προσπαθεί να διώξει πάνω στη γραμμή  η μπάλα βρίσκει τον τερματοφύλακα αυτογκολ 2-1.

35΄ Σουτ του Πετσίνη η μπάλα θα πάρει  περίεργη τροχιά  θα χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά το κάθετο.

52′ Σέντρα Γιαβρούτα κεφαλιά Παπακωστόπουλου η μπάλα λίγο άουτ.

68΄ Γκοοολ Εκτέλεση κόρνερ του Πετσίνη κεφαλιά πάσα του Μυτιλήνη ο Δεδότσης με κεφαλιά κάνει το 2-2.

80΄ Γκοοολ  Σύγχυση στη περιοχή του Τρικόρφου η μπάλα φτάνει στο Κωνσταντάρα σουτ η μπάλα στα δίκτυα 3-2.

85΄ Ωραίο σουτ του Γούλα η μπάλα στο δοκάρι.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...