Δες τη διαφορά στο δέρμα σου με Αλόη Βέρα

Δες τη διαφορά στο δέρμα σου με Αλόη Βέρα
Η αλόη βέρα είναι ο σύμμαχος για να εξαφανίσεις σπυράκια και σημάδια από ακμή!

Δεν θα χρειαστείς τίποτα παραπάνω από το 1 και μοναδικό θαυματουργό προϊόν της φύσης, που θα εξαφανίσει όχι μόνο τα σημάδια και τις κοκκινίλες από την ακμή, αλλά και τα σπυράκια σου!

Ο λόγος για το «φυτό της ζωής», την αλόη βέρα που χρησιμοποιείται στην Εναλλακτική Ιατρική εδώ και αιώνες! Η γνωστή σε όλους Aloe vera, περιέχει 75 διαφορετικά ενεργά συστατικά και έχει μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.

Μάλιστα, μελέτη που δημοσιεύθηκε πριν από μερικούς μήνες κατέδειξε ότι η αλόη είναι πολύτιμος «σύμμαχος» και ενάντια στα σπυράκια. Στη μελέτη συμμετείχαν 60 άτομα με ήπιας ή σοβαρότερης μορφής ακμή και οι ερευνητές τους χώρισαν σε δύο ομάδες: οι μισοί χρησιμοποίησαν κρέμα τοπικής εφαρμογής με ρετινοειδή και οι άλλοι μισοί ένα συνδυασμό της κρέμας με τζελ αλόης. Η δοκιμή είχε διάρκεια 8 εβδομάδες. Στη δεύτερη περίπτωση, τα σπυράκια φάνηκε να υποχωρούν ταχύτερα και σε μεγαλύτερο βαθμό!

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν για να λύσεις μια και καλή το πρόβλημά σου, είναι να βάλεις στο μπαλκόνι σου το θαυματουργό φυτό ή απλούστατα να επενδύσεις σε ένα σωληνάριο με έτοιμο τζελ αλόης.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...