Δε χάνει η Σαμπντόρια, εύκολη νίκη για Μπραν

Από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα προέρχονται οι σημερινές επιλογές μας. Προκύπτουν ενδιαφέρουσες προοπτικές στοιχηματισμού απ’ την Ιταλία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, με το πιο δυνατό σημείο να είναι το Χ2 της Σαμπντόρια κόντρα στην Αταλάντα στη Serie A. Σε εγχώριο επίπεδο, ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 5η αγωνιστική ανάμεσα στη Βέροια και την ΑΕΚ, η οποία πάντως δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα τη Sportingbet.
Παίρνει αποτέλεσμα η Σαμπντόρια
Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Σαμπντόρια, όπου θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Αταλάντα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από την Ίντερ (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ρέγια επικράτησε των Φροζινόνε (2-0 εντός έδρας) και Έμπολι (1-0 εκτός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο αυτών μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Σασουόλο (2-2 εκτός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (1-1 εντός έδρας). Κόντρα στην Έμπολι μεσοβδόμαδα οι «νερατζούρι» κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ράφαελ Τολόι (31’), ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό για τη φετινή σεζόν. Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε και πάλι η Σαμπντόρια στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα που γνώρισε στο Τορίνο την προηγούμενη βδομάδα από την ομώνυμη ομάδα (2-0). Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ζένγκα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Ρόμα, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1. Πριν από αυτές τις αναμετρήσεις οι Γενοβέζοι είχαν επικρατήσει των Κάρπι (5-2 εντός έδρας) και Μπολόνια (2-0 εντός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο αυτών είχαν μοιραστεί από ένα βαθμό με τη Νάπολι (2-2 εκτός έδρας).
Εύκολη νίκη για Μπραν
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπραν με την Μπρίνε, όπου θα πάμε με το -1 της Μπραν σε απόδοση 2.00 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μπράν με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Μπράν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Από τις 21 Ιουνίου έχει να χάσει για το πρωτάθλημα η Μπραν, που έκτοτε πήρε φόρα και βρίσκεται σταθερά μέσα στην πρώτη τριάδα της λίγκας, διεκδικώντας την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Tippeligaen. Προέρχεται από το 0-0 κόντρα στη Ρανχάιμ, σε ένα ματς που φάνηκε να «βραχυκυκλώνεται» από την αντίπαλό της χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μονόδρομος η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση αν δεν θέλει να χάσει επαφή με τις Σόγκνταλ και Κρίστιανσουντ καθώς βρίσκεται στο -6 και -3 αντίστοιχα. Η κακή της φόρμα, την βάζει σε περιπέτειες, καθώς έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, με το παιχνίδι κόντρα στη Μπραν να είναι ιδιαιτέρως δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς και τις τρεις πιθανές απουσίες στην ήδη «πονεμένη» της άμυνα. Τα παιχνίδια που πιθανόν να κρίνουν την παραμονή είναι αυτά κόντρα στη Λέβανγκερ (11/10 εκτός) και απέναντι στη Φόλο (18/10 εντός). Στα τελευταία έξι μετράει μία νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες με το ρεκόρ τερμάτων να είναι 3 υπέρ – 8 κατά.
Κερδίζει εκτός έδρας η Σεϊναγιόεν
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της Χέλσινγκφορς με τη Σεϊναγιόεν, όπου θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.00. Σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι η Χέλσινγκφορς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Κότκα μέσα στο «Sonera». Δίκαιο το αποτέλεσμα. Ισορροπημένο το παιχνίδι, με τις δύο πλευρές να μένουν ευχαριστημένες με το βαθμό τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Veikkausliiga. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο μεγάλο διπλό που πέτυχε απέναντι στην Λάχτι (5-0). Η ομάδα του Χονκαβάαρα βρίσκεται στην ένατη θέση με 33 βαθμούς, πέντε βαθμούς πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό και άλλους τόσους από τα μπαράζ αυτού. Το… βιολί της η Σεϊναγιόεν. Συνεχίζει ακάθεκτη και ελπίζει πως στο φινάλε θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει το τίτλο. Διέλυσε με το εμφατικό 3-0 την περσινή πρωταθλήτρια Ελσίνκι, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Το συγκρότημα του Βαλακάρι συμπλήρωσε επτά παιχνίδια αήττητο. Έπεσε στην δεύτερη θέση μετά τη νίκη της Ροβανιέμι χθες Κυριακή επί της Βάασα (2-1), αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από την ανταγωνίστρια της για το Πρωτάθλημα. Σοβαρή στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της . Έφυγε με το διπλό από Βάασα (3-1) και Κότκα (3-1) μένοντας στην ισοπαλία με την Κουόπιο (1-1). Αποφασισμένη εδώ που έφτασε να διεκδικήσει το τίτλο με όλες τις πιθανότητες υπέρ της.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...