Δημοσιογράφοι του MEGA διεκδικούν μια θέση στο δελτίο του STAR

Δημοσιογράφοι του MEGA διεκδικούν μια θέση στο δελτίο του STAR

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 15/04/2016 – 20:57

Δημοσιογράφοι του MEGA διεκδικούν μια θέση στο δελτίο του STAR

ΠΟΙΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ                                                                                        

Πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι του MEGA που φέρονται να αναζητούν μία θέση στον ενημερωτικό τομέα του STAR. Η οικονομική κατάσταση στο «μεγάλο» κανάλι είναι δραματική και αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι που προσπαθούν να το εγκαταλείψουν

Η μισθοδοσία σταμάτησε, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα καταβληθεί το επίδομα του Πάσχα. Ως εκ τούτου οι αντοχές των εργαζομένων είναι περιορισμένες, κι ας αμείβονταν μέχρι πρόσφατα κανονικά.

Σύμφωνα με το enimerosi24, ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι, γνωστοί, αλλά και λιγότερο προβεβλημένοι που εργάζονται στο MEGA, έχουν χτυπήσει την πόρτα του STAR… Ελάχιστοι όμως, έχουν καταφέρει να κάνουν κάποιο ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού… Και ακόμη λιγότεροι διατηρούν ελπίδες για να ενταχθούν στο δυναμικό του καναλιού.

Αφού η πολιτική προσλήψεων στο STAR είναι εξαιρετικά αυστηρή σε αυτή τη φάση. Δηλαδή θα πρέπει κάποιος να αποχωρήσει για να προσληφθεί κάποιος άλλος ή να διαπιστωθεί κάποιο σημαντικό κενό που θα πρέπει να καλυφθεί. Οι εξαιρέσεις που ανατρέπουν τον κανόνα είναι ελάχιστες… Ενώ σε όλες τις περιπτώσεις οι όποιες συζητήσεις αφορούν στην επόμενη σεζόν.

Πάντως, στους τυχερούς που συζητούν αυτή την περίοδο με το STAR και συγκεντρώνουν σημαντικές πιθανότητες να προσληφθούν από τον Σεπτέμβρη είναι ένας από τους ανταποκριτές του μεγάλου καναλιού… Και ίσως ένας ακόμη δημοσιογράφος που αυτή τη στιγμή καλύπτει έναν κρίσιμο τομέα του ρεπορτάζ.

O Κώστας Θωμάκος που απομακρύνθηκε από τον ΑΝΤ1 πριν λίγους μήνες με την ομάδα του Πελέκη θα αναλάβει προϊστάμενος παραγωγής στις ειδήσεις του STAR!   

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...