Δημοτικές εκλογές Ναυπακτίας: Όταν ο Γιάννης τα βρήκε με τον Θανάση και ο Γιώργος με τον Τάκη.!!!

Σε πάζλ για γερούς λύτες  εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα το σκηνικό που στήνεται στη Ναυπακτία εν οψει τοων δημοτικών εκλογών.

Ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται οι αδυναμίες απ όλες τις πλευρές στη συγκρότηση  επαρκών ψηφοδελτίων από τις δημοτικές παρατάξεις και ζυμώσεις και κάτω από το τραπέζι έχουν ξεκινήσει για πιθανές συνεργασίες στο δεύτερο γύρο.

Ήδη τα μέτωπα φαίνονται να ξεκαθαρίζουν και οι πόλοι τελικά να είναι δύο.

Ο ένας του νυν δημάρχου με τον Θ.Παπαθανάση,ο οποίος στα τελευταία συμβούλια έκανε τα δικά του κόρτε στο δήμαρχο και ο άλλος μεταξύ Λουκόπουλου-Γούλα,αφού ο επικεφαλής της Ανανέωσης και Δημιουργίας φρόντισε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο να ανεβάσει πολύ τους αντιπολιτευτικούς τόνους του,ξεκαθαρίζοντας τη στάση του έναντι των υπολοίπων.

Μυστήριο εξακολουθεί να παραμένει η σιωπή Κουτσοσπύρου,αν και όλα δείχνουν ότι αποτελεί μέρος του υγρού των συγκοινωνούντων δοχείων ανάμεσα σε Μπουλέ και Παπαθανάση.Τα μέτωπα λοιπόν φαίνονται δύο και κάπως έτσι φαίνεται ότι θα πάμε στις δεύτερες κάλπες…

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το σιγουρο παντως ειναι οτι το ναυπακτιακο καφενειο ειναι του Τσουκαλα. Γι αυτο και οταν του γραφουν αρνητικα σχολια δεν τα βαζει. Ντινο μου τιποτα δεν μενει κρυφο. Το παρατραβηξες!!!!!!!!

  2. Ο Ντινος με Μπισμπικη και Κωνσταντοπουλο εχει ταρακουνηθει. Τωρα βλεπεις δεν εχει τον Παπαθαναση διπλα να πλασαριζεται.

  3. Αφου στο ναυπακτιακο καφενειο μας κοβουν τα σχολια για τον Ντινο αφου δεν τον συμφερει να τα βαλει για τον εαυτο του θα γραφουμε εδω μεχρι να ηρεμησει και να σταματησει να ρουφιανευει τους παντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...