Δημόσια πρόσκληση για υποβολή υποψηφιοτήτων για το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου

Π Ρ Ο Σ
Την Κοινότητα των μεταναστών, κατοίκων του Δήμου Ναυπακτίας

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.3852/2010 και με την αριθμ. 433/2011 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου,με την οποία εγκρίθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου, σας γνωρίζουμε ότι στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου μας συμμετέχουν και τρεις (3) εκπρόσωποι της Κοινότητας μεταναστών του Δήμου μας και ως εκ τούτου

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τους μετανάστες κατοίκους του Δήμου μας ,κατόχους άδειας διαμονής στην Ελλάδα σε ισχύ και ηλικίας 18 ετών και άνω , οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εκλογή τους στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου μα;, να υποβάλουν υποψηφιότητες στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου μας , οδός Ιλ.Τζαβέλα 37 , στο Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων , αρμόδια υπάλληλος η κ. Παυλοχρήστου Σπυριδούλα, μέχρι την 26 η Ιουνίου 2015, ημέρα Παρασκευή τις εργάσιμες ημέρες και από ώρες 8.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ..
Με την αίτηση υποψηφιότητας θα υποβάλλονται φωτ/φα διαβατηρίου και άδειας διαμονής.

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Συμβουλίου
Σιαμαντάς Γεώργιος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι μεθεπομενες γενιες των Ελληνων θα σας ..καταριωνται γιατι θα ειναι μια μικρη μειοψηφια στον δικο τους τοπο…Οπως οι Ινδιανοι δηλ οι Γηγενεις,Αυτοχθονες ειναι ενα4-5% στην Γη των προγονων τους !!!!!Τωρα τα περι πολυπολυτισμου και αλλα κουραφεξαλα εχουν βασικα στοχο την εκμηδενιση των Εθνωνδηλ. ειναι μια συγκεκαλημενη προσπαθεια [εκδοση] του ΔΙΑΙΡΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕ….. Εχετε αρχισει στην πατριδα και γινεσθαι οι …Ινδιανοι της Ευρωπης!!!! Υ.Γ ακομη δεν το εχετε καταλαβει οπως η ιστορια με τον βατραχο που τον εβαλλαν στην κατσαρολα κε χλιαρο νερο και του αρεσε,,,,,οταν ομως το νερο αρχισε να κοχλαζει ηταν ηδη ψοφιος !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...