Διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Ξέχασα τα τραγούδια μου μπροστά σε 70.000 γυμνά ανδρικά μόρια»

Διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Ξέχασα τα τραγούδια μου μπροστά σε 70.000 γυμνά ανδρικά μόρια»

Μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση από τον αείμνηστο Ντέιβιντ Κάσιντι, η διάσημη σταρ της ποπ και σύμβολο της δεκαετίας του 1980, Σαμάνθα Φοξ θέλησε να αποκαλύψει κάποιες από τις πιο τρελές στιγμές της καριέρας της!

1

Μία από αυτές εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια συναυλία στο Νέο Δελχί, όπου οι άνδρες θαυμαστές της, τής έδειξαν την… αγάπη και την εκτίμησή  τους με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο. 

1

«Έδινα μία συναυλία μπροστά σε 70.000 ανθρώπους, όταν εντελώς ξαφνικά μία τεράστια ποσότητα από κάτι που έμοιαζε με χαρτιά υγείας άρχισε να κατευθύνεται πάνω μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν χαρτιά τουαλέτας, αλλά τουρμπάνια και σύμφωνα με την τοπική παράδοση τα πετούν, όταν απολαμβάνουν το σόου. Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμη πιο περίεργα όταν ξαφνικά αντιλήφθηκα ότι όλοι οι άνδρας σήκωσαν τις μακριά ενδύματά τους – γνωστά ως kurta- αφήνοντας ακάλυπτα μπροστά μου τα γεννητικά τους όργανα. Αυτό σήμαινε ότι με θαυμάζουν ή με αγαπούν, όμως εγώ προσπαθούσα να θυμηθώ τους στίχους από τα τραγούδια μου μπροστά σε 70.000 γυμνά πέη! Ήταν τα περισσότερα που είχα δει ποτέ στη ζωή μου και δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω» ανέφερε η Φοξ. 

1

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/313614-Diaseme-tragoydistria-apokalypse-Xechasa-ta-tragoydia-moy-mprosta-se-70-000-gymna-andrika-moria ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...