Διάσημη τραγουδίστρια της RnB τα βάζει με τον Ντόναλντ Τράμπ!!

Διάσημη τραγουδίστρια της RnB τα βάζει με τον Ντόναλντ Τράμπ!!

Ο λόγος …για την Rihanna!!

Πολλά είναι τα μέτωπα που έχει ανοίξει εναντίον του ο Αμερικανός Πρόεδρος… και τώρα έρχεται να προστεθεί σε αυτά και η επίθεση της γνωστής τραγουδίστριας!

Έντονη  είναι λοιπόν  η κριτική που δέχεται ο Ντόναλντ Τραμπ για τον τρόπο που αντιμετώπισε το Πουέρτο Ρίκο, ύστερα από  τον κυκλώνα Μαρία.

Οι ζημιές στο νησί της Καραϊβικής είναι αμέτρητες… μεγάλο πρόβλημα παραμένει ότι χιλιάδες κάτοικοι βρίσκονται για μέρες …κυριολεκτικά στο σκοτάδι,  πολλές περιοχές δεν έχουν πόσιμο νερό, ενώ και η παροχή βοήθειας παραμένει απλά μια λέξη!

Μάλιστα, για τις κριτικές που δέχεται, φέρει μεγάλη ευθύνη ο ίδιος ο Πρόεδρος, μιας και με αναρτήσεις του μέσω Twitter, όπου ισχυρίστηκε πως αντίθετα με το Τέξας και την Φλόριντα που παρά τις καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα ανταπεξήλθαν, το «χρεοκοπημένο Πουέρτο Ρίκο» αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα!

Στον πόλεμο των δηλώσεων κατά του αμερικανού προέδρου ανήκει πλέον και η Rihanna. Η διάσημη τραγουδίστρια τηςRnB και pop μουσικής , της οποίας η καταγωγή είναι από ένα άλλο νησί της Καραϊβικής, τα Μπαρμπέιντος, ανέβασε στο προφιλ της στο twitter  πρωτοσέλιδο της εφημερίδας New York Daily News, που απεικονίζει την καταστροφική  κατάσταση στο Πουέρτο Ρίκο. «Αμερικανική Τραγωδία» είναι ο τίτλος, ενώ στον υπότιτλο αναφέρεται: «Χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς ρεύμα, χωρίς ιατρική βοήθεια για τους ετοιμοθάνατους, το Πουέρτο Ρίκο χρειάζεται περισσότερη βοήθεια κύριε Πρόεδρε!» και η φωτογραφία δείχνει την εξαθλίωση  των κατοίκων με μια γυναίκα σκυφτή να θρηνεί.

«Αγαπητέ Ντόναλντ Τραμπ, ξέρω πως κατά πάσα πιθανότητα το έχεις δει αυτό, αλλά απλώς ήθελα να είμαι σίγουρη! Μην αφήνεις το λαό σου να πεθαίνει με αυτόν τον τρόπο», έγραψε η Ριάνα και έκανε επισήμανση το προφίλ του προέδρου των ΗΠΑ, για  να ειδοποιηθεί για την ανάρτησή της!

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303282-Diaseme-tragoydistria-tes-RnB-ta-bazei-me-ton-Ntonalnt-Tramp ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...