Διέρρευσε εξώφυλλο του France Football με νικητή της Χρυσής Μπάλας τον… (pic)

Διέρρευσε εξώφυλλο του France Football με νικητή της Χρυσής Μπάλας τον… (pic)

Οι οπαδοί του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και αυτοί του Λιονέλ Μέσι αγωνιούν για τη Χρυσή Μπάλα. Εδώ και λίγες ώρες όμως 
οι οπαδοί του Κριστιάνο Ρονάλντο ανησυχούν και εκείνοι του Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζουν μετά την φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των social media, η οποία απεικονίζει το μελλοντικό εξώφυλλο του France Football, από το τεύχος που –υποτίθεται πως- θα κυκλοφορήσει μετά την ανακοίνωση της φετινού νικητής της Χρυσής Μπάλας. 
Σε αυτό το εξώφυλλο πρωταγωνιστεί ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, αγκαλιά με το βραβείο. Ωστόσο η εγκυρότητα της εν λόγω φωτογραφίας τίθεται υπό αμφισβήτηση κυρίως για δύο λόγους. 

Πρώτον γιατί το διαδίκτυο έχει ουκ ολίγα παραδείγματα παραποιημένων φωτογραφιών που κυκλοφορούν έχοντας μηδενική επαφή με την αλήθεια. 

Και δεύτερον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το France Football κάθε χρόνο κάνει τρία διαφορετικά εξώφυλλα με τους τρεις υποψήφιους της Χρυσής Μπάλας, οπότε ενδεχομένως να κυκλοφόρησε –μόνο- εκείνο με τον Μέσι. 

Όμως, μια μικρή λεπτομέρεια-σύμπτωση είναι που κάνει όσους στηρίζουν την υποψηφιότητα του CR7: Πέρυσι είχε διαρρεύσει το εξώφυλλο του περιοδικού με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο, ο οποίος και τελικά ήταν ο μεγάλος νικητής.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/309472-Dierreyse-exophyllo-toy-France-Football-me-nikete-tes-CHryses-Mpalas-ton-pic ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...