Διεθνή φιλικά : Eντυπωσιακή Κροατία με 10άρα , καταιγιστική και η Σουηδία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της όσον αφορά το μέγεθος του σκόρ, πέτυχε η Κροατία επικρατώντας με το εντυπωσιακό 10-0 του αδύναμου Σαν Μαρίνο στη Ριέκα και ολοκλήρωσε μ ‘αυτό τον τρόπο τις φιλικές αναμετρήσεις πρίν την έναρξη του Euro.  Χατ-τρίκ από Μάντζουκιτς και Κάλινιτς ενώ από ένα γκόλ σκόραραν οι Πιάτσα , Σρνα , Πέρισιτς και Ράκιτιτς.

http://www.youtube.com/watch?v=O_3AeuldV6Q

Η Σουηδία του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς επικράτησε με 3-0 της Ουαλίας , έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση στο Friends Arena δείχνοντας πανέτοιμη για τα γήπεδα της Γαλλίας σε αντίθεση με τους Ουαλούς που χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ασύνδετοι και κακοί αγωνιστικά. Ο Φόρσμπεργκ στο 40′ άνοιξε το σκόρ για τους Σουηδούς, με τον Λούστιχ στο 57′ να κάνει το 2-0, και τον Γκουιντέτι στο 87′ να πραγματοποιεί το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Μάρκους Μπέργκ του Παναθηναικού αγωνίστηκε βασικός μέχρι και το 75′ όταν αντικαταστάθηκε.

http://www.youtube.com/watch?v=6kDuBcXmFhQ&spfreload=10

Νίκη και για την Ολλανδία που όμως δεν αγωνίζεται στο Euro απέναντι στην Αυστρία με 0-2. Το παιχνίδι διεξήχθη στη Βιέννη σε μία πρόβα τζενεράλε για τους Αυστριακούς ενόψει της πρεμιέρας στον ΣΤ’ όμιλο του Euro με αντίπαλο την Ουγγαρία , σ’ένα παιχνίδι όμως που απογοήτευσαν. Τα γκόλ για τους Οράνιε σημείωσαν ο Γιάνσεν στο 9′ και Βαϊνάλντουμ στο 66ο λεπτό.

http://www.youtube.com/watch?v=b2S4rG0MXVw

Σε ακόμα μια διεθνή φιλική αναμέτρηση η Τσεχία ήταν κακή απέναντι στη Νότια Κορέα και ηττήθηκε με 2-1. Το σκόρ για τους ΝοτιοΚορεάτες άνοιξε ο Γιούν στο 26′ με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ και κακή εκτίμηση της μπάλας απ΄τον Τσέχ , το 2-0 απ’τον Σούκ στο 40′ , ενώ οι Τσέχοι μείωσαν με τον Σουχί στο 46′.

http://www.youtube.com/watch?v=hIJeAgvqnA8

Tέλος, Σλοβακία και Βόρεια Ιρλανδία έμειναν στο 0-0 ,σ’ένα κακό ποιοτικά και μεσοεπιθετικά παιχνίδι με τον Μάκ του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται βασικός για 65 λεπτά με την εθνική Σλοβακίας.

stream_img

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...