Διευρυμένη κοινοβουλευτική συνεδρίαση της Ένωσης Κεντρώων την Τετάρτη

Διευρυμένη κοινοβουλευτική συνεδρίαση της Ένωσης Κεντρώων την Τετάρτη

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 23/05/2016 – 21:54

Διευρυμένη κοινοβουλευτική συνεδρίαση της Ένωσης Κεντρώων την Τετάρτη

Διευρυμένη κοινοβουλευτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι η Ένωση Κεντρώων, με σκοπό την αποτίμηση της ως τώρα πολιτικής κατάστασης και την εκπόνηση μιας εναλλακτικής πρότασης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος, στο αθηναϊκό πρακτορείο, εν όψει της φορολογικής λαίλαπας που έρχεται μετά τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, «η ζωή της χώρας αλλάζει άρδην προς το χειρότερο και είναι επιτακτική ανάγκη να ενημερωθεί όχι μόνον η Κοινοβουλευτική Ομάδα αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες».

Στην κοινοβουλευτική συνεδρίαση της Τετάρτης, θα συμμετάσχουν οι βουλευτές, καθώς και συνεργάτες και στελέχη του κόμματος με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση Κεντρώων προγραμματίζει συναντήσεις με ακαδημαϊκούς, τεχνοκράτες και ανθρώπους της αγοράς, προκειμένου να συζητηθούν αναλυτικά τα θέματα παιδείας, υγείας, και οικονομίας.

«Μέσα απ’ αυτές τις ημερίδες επιδιώκουμε να βγουν συμπεράσματα για τρόπους διεξόδου από το τούνελ της κρίσης και για την ανάκαμψη της χώρας», τονίζει ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...