Δικαίωση για Αλέξη

Δικαίωση για Αλέξη

ΔΕΝ μάσησε τα λόγια του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της ομιλίας του χθες στο Ευρωκοινοβούλιο.

ΤΑ είπε χύμα και τσουβαλάτα τόσο στους Ευρωπαίους γραφειοκράτες οι οποίοι προσηλωμένοι στο δόγμα των μηδενικών ελλειμμάτων, κατέστρεψαν την Ελλάδα και τις χώρες του νότου όσο και στο παλιό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας που προκάλεσε τη χρεοκοπία με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

«Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ των ελλειμμάτων της διασπάθισης δημοσίου χρήματος και της διευρυμένης διαφθοράς των προηγούμενων κυβερνήσεων είχαν ρίξει τη χώρα μου στα βράχια της χρεοκοπίας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας ευθέως και τους λεγόμενους εταίρους για αδυναμία να δώσουν προτεραιότητα στις αναγκαίες δομικές μεταρρυθμίσεις στη διάρκεια των δύο προγραμμάτων.

«ΣΕ συνδυασμό με την εμμονή τους σε ακραία δημοσιονομική προσαρμογή οδήγησαν την Ελλάδα στα όρια της κοινωνικής έκρηξης και της οικονομικής ασφυξίας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ μια ηγετική εμφάνιση στο Στρασβούργο, ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε ότι «η Ευρώπη δεν κινδυνεύει από αυτούς που αγωνίζονται να την αλλάξουν αλλά από εκείνους οι οποίοι επιδιώκουν να την διαλύσουν», δείχνοντας προς την πλευρά της Ουγγαρίας, της Ιταλίας και της Αυστρίας που άρχισαν να στήνουν φράχτες και να ονειρεύονται επιστροφή στα εθνικά σύνορα.

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ από την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι «η Ελλάδα, από μέρος του προβλήματος και από πηγή της κρίσης, έγινε μέρος της λύσης για την Ευρώπη και σήμερα στεκόμαστε γερά στα πόδια μας και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».

ΜΕ την ηγετική του εμφάνιση ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι αποτελεί πολιτικό κεφάλαιο όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.

ΓΙΑΤΙ, αν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών δεν αλλάξουν, τότε, πολύ σύντομα, θα κυριαρχήσουν οι δυνάμεις της διάλυσης.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/342119-Dikaiose-gia-Alexe ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...