Δικαστική απόφαση σοκ: Αθωώθηκε για τον βιασμό 11χρονης επειδή το θύμα του δεν αντιστάθηκε!

Δικαστική απόφαση σοκ: Αθωώθηκε για τον βιασμό 11χρονης επειδή το θύμα του δεν αντιστάθηκε!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Γαλλία η απόφαση δικαστηρίου, να αθωώσει έναν 28χρονο που κατηγορείτο για τον βιασμό ενός κοριτσιού με το σκεπτικό ότι το κοριτσάκι δεν αντιστάθηκε

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Απρίλιο σε προάστιο του Παρισιού, όταν ο 28χρονος άνδρας κατάφερε να δελεάσει το κοριτσάκι και να το παρασύρει στο σπίτι του, όπου του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Το δικαστήριο θεώρησε ότι η 11χρονη δεν διαμαρτυρήθηκε προφορικά αλλά και σωματικά και κατά συνέπεια η σεξουαλική πράξη δεν μπορεί να θεωρηθεί βιασμός, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Η οικογένεια του κοριτσιού επιμένει ότι βιάστηκε και ότι «είχε παραλύσει από τον φόβο» μόλις αντιλήφθηκε τις προθέσεις του 28χρονου και δεν είχε ούτε τη σωματική ούτε την ψυχική δύναμη να αντισταθεί.

Έτσι, ο 28χρονος κατηγορείται σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Ωστόσο έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις στη Γαλλία και πολλές οργανώσεις ζητούν την αλλαγή της νομοθεσίας και την εναρμόνισή της με το βρετανικό δίκαιο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303001-Dikastike-apophase-sok-Athootheke-gia-ton-biasmo-11chrones-epeide-to-thyma-toy-den-antistatheke ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...