Διπλό ψυχολογίας στο Δοκίμι για Ναυπακτιακό. Φωτο-Ρεπορτάζ

Με νίκη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Ναυπακτιακός Αστέρας, που επιβλήθηκε στο Δοκίμι του τοπικού Απόλλωνα με 1 – 0. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα συγκεντρώνοντας 41 βαθμούς και έχοντας 13 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο γηπεδούχος Απόλλων κλείνει τον πρώτο γύρο με 21 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον Α.Ο. Χάλκειας και τον Ατρόμητο Αντιρρίου.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι την αντίπαλη εστία, όμως το σουτ του Καμμένου στο 22΄ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στο 23΄ και στο 25΄ είχαν δύο τετ α τετ με Γιαννακά και Κοντοπάνο, όμως ο Ανδρεόπουλος και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε. Στο 33΄ ο Ναυπακτιακός είχε μία ακόμα ευκαιρία με τον Καμμένο και στο 41΄ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ανδριτσόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος με πλασέ νίκησε το Θεοδωρακόπουλο για το 1 – 0.
Στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου έγινε παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να μη βρίσκουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στο 80΄ ο Πιστιόλης δεν τα κατάφερε σε τετ α τετ και στο 83΄ ο Γιάννης Τσακανίκας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με την κοντινή προβολή που έκανε να περνάει άουτ. Στο 86΄ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με το Ναυπακτιακό να μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλαβρουζιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο επόμενο λεπτό ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Θεοδωρακόπουλο να νικά τον Πιστιόλη στο πέναλτι που εκτέλεσε. Στη συνέχεια δεν υπήρξε άλλη φάση μπροστά στις δύο εστίες και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το σημαντικό “τρίποντο”. Με τη λήξη του αγώνα δέχτηκαν κόκκινη κάρτα ο Αλέξανδρος Αθανασίου και ο Λεωνίδας Καζανάς για διαπληκτισμό.

Το φιλμ του αγώνα.

22΄ Σουτ του Καμμένου μέσα από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι.
23΄ Ο Γιαννακάς βγαίνει τετ α τετ με τον Ανδρεόπουλο, αλλά πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού.
25΄ Ο Κοτρότσος πασάρει στον Κοντοπάνο που απέναντι από τον Ανδρεόπουλο πλασάρει, αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας.
33΄ Διαγώνιο σουτ του Καμμένου η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
41΄ Γκολ. Σέντρα του Ανδριτσόπουλου από δεξιά ο Δημητρακόπουλος με πλασέ ανοίγει το σκορ.
72΄ Σέντρα του Γιάννη Τσακανίκα κεφαλιά του Κοντοπάνου πάνω στον Πετσίνη.
75΄ Σέντρα του Τσακανίκα στον Κοντοπάνο που δεν κάνει καλό κοντρόλ και η μπάλα φεύγει άουτ.
79΄ Ο Κοντοπάνος βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Δημόπουλου με τον Καραβασίλη να λέει “παίζεται”.
80΄ Ο Θανασιός κάνει βαθιά μπαλιά στον Πιστιόλη, που βγαίνει τετ α τετ, αλλά ανοίγει το κοντρόλ και ο Θεοδωρακόπουλος βγαίνει και μαζεύει τη μπάλα.
83΄ Σέντρα του Τζωρτζόπουλου από αριστερά ο Γιάννης Τσακανίκας από κοντά με προβολή στέλνει τη μπάλα άουτ.
85΄ Ο Ψυχογιός μπαίνει στην περιοχή, αλλά δε σουτάρει με τη μία και ο Αλέξανδρος Αθανασίου προλαβαίνει και κοντράρει.
86΄ Ο Καλαβρουζιώτης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
87΄ Ο Πιστιόλης βγαίνει απέναντι στο Θεοδωρακόπουλο και ο Τσακανίκας τον ανατρέπει με τον Καραβασίλη να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Πιστιόλης, όμως ο Θεοδωρακόπουλος πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία και διώχνει με τη μπάλα να φτάνει στο Θεοχάρη που κάνει το σουτ, που κοντράρει και απομακρύνουν οι παίκτες του Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Αθανασίου Α., Καρτσακλής, Κοτρότσος, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (58΄ Σπυριλιώτης), Ζαχαράκης, Κοντοπάνος.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος (46΄ λ.τ. Πετσίνης), Καζανάς, Βρουσάι, Φλέγγας, Δημόπουλος, Θανασιός, Ανδριτσόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος (83΄ Ψυχογιός), Καμμένος (72΄ Θεοχάρης), Πιστιόλης.

IMG_1743



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...