Δολοφονία του Ερντογάν «βλέπει» ο «Κάρλος το Τσακάλι»

Δολοφονία του Ερντογάν «βλέπει» ο «Κάρλος το Τσακάλι»

Θέμα χρόνου θεωρεί ο «Κάρλος το Τσακάλι» μία απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με επιστολή που αποδίδεται στον διαβόητο τρομοκράτη.

Σύμφωνα με την εθνικιστική εφημερίδα “Yeni Akit”, η οποία μάλιστα τον αναφέρει με το μουσουλμανικό όνομα, Σαλίμ Μουχάμεντ, κι όχι ως Ίλιτς Ραμίρες Σάντσες, ο αρχιτρομοκράτης Κάρλος, σε επιστολή με ημερομηνία 18 Αυγούστου υποστηρίζει ότι υπάρχει σχέδιο δολοφονίας κατά του Ερντογάν και ότι όλος αυτός ο οικονομικός πόλεμος των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία προσπάθεια για να τον εξουδετερώσουν.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη, στην επιστολή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία διάγει μία δύσκολη περίοδο και βλέπω κάποιες αναλύσεις που έχω κάνει στο παρελθόν να επαληθεύονται… Οι ιμπεριαλιστές θέλουν να βγάλουν από τη μέση τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ερντογάν. Και αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος για να τον βγάλουν από τη μέση είναι να τον σκοτώσουν. Και θα το επιχειρήσουν. Για αυτόν το λόγο, ο Ερντογάν πρέπει να είναι πολύ πολύ προσεκτικός. Πρώτα προσπάθησαν να του επιτεθούν με τους σιωνιστές πράκτορες του Γκιουλέν, τώρα προσπαθούν να του επιτεθούν μέσω του παγκόσμιου τραπεζικού και οικονομικού συστήματος. Αυτό το σύστημα που έχει για έδρα του το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, ελέγχεται από σιωνιστές και ακροδεξιούς χριστιανούς. Κι αυτό είναι μία ιστορική αλήθεια», φέρεται να γράφει στην επιστολή του ο Κάρλος.

Ο “Κάρλος το Τσακάλι” παρομοιάζει την επίθεση στην Τουρκία με αυτή που πραγματοποιείται κατά της Βενεζουέλας, αλλά και με την κατάσταση στην πρώην Σοβιετική Ένωση και την κομμουνιστική Κίνα, όπου έδρασαν κι εκεί οι ιμπεριαλιστές για να τις καταστρέψουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ερντογάν “καθάρισε” την Τουρκία από τους ιμπεριαλιστές και για τον λόγο αυτό τώρα οι ΗΠΑ θέλουν να τον “στριμώξουν στη γωνία” με όπλο την οικονομία. Μάλιστα σε αυτό το σενάριο κατά της Τουρκίας, ο Κάρλος εμπλέκει και τη χώρα μας, υποστηρίζοντας ότι ο Ερντογάν, αντί να κάνει αερομαχίες με την Ελλάδα, μπορεί να συμμαχήσει μαζί της ενάντια στους ιμπεριαλιστές, γιατί Τουρκία και Ελλάδα έχουν κοινά συμφέροντα, όπως έχει και με τη Ρωσία, επισημαίνει.

Συστήνει, λοιπόν, στον Ερντογάν να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί κάποιοι αυτήν τη στιγμή ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία για να τον δολοφονήσουν.

Στο τέλος της επιστολής του γράφει, μάλιστα, «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/341438-Dolophonia-toy-Erntogan-blepei-o-Karlos-to-Tsakali ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...