Δραγασάκης:Είμαστε στη μέση ενός στοιχήματος που δεν έχει κριθεί, αλλά έχουμε όλες τις δυνατότητες να το κερδίσουμε

gdragasakis1«Είμαστε στη μέση ενός στοιχήματος που δεν έχει κριθεί, αλλά έχουμε όλες τις δυνατότητες να το κερδίσουμε» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, από το βήμα του Συνεδρίου σε μια ομιλία με έντονο το στοιχείο της αυτοκριτικής.

«Έχουμε μεγαλύτερη επίγνωση των ελλειμμάτων μας» παραδέχτηκε ο κ. Δραγασάκης και συμπλήρωσε ότι ο αδύναμος κρίκος ήταν η χαμηλή δεσμευτικότητα σε σχέση με την υλοποίηση των αποφάσεων μας. «Παίρναμε αποφάσεις αλλά έμεναν στα χαρτιά», ήταν ένα από τα παραδείγματα που ανέφερε και είπε ότι το κλειδί είναι πως «ό,τι λέμε πρέπει να το κάνουμε».

Ο κ. Δραγασάκης μίλησε τέλος, για «ένα σχέδιο για το κόμμα και την κυβέρνηση που θα ενσωματώνει μαθήματα από τη δράση μας» και που δεν θα είναι ευχολόγιο. Όπως είπε, «υπάρχει αριστερός και δεξιός τρόπος διοίκησης» και τάχθηκε υπέρ ενός νέου μοντέλου κυβερνησιμότητας.

 

The post Δραγασάκης:Είμαστε στη μέση ενός στοιχήματος που δεν έχει κριθεί, αλλά έχουμε όλες τις δυνατότητες να το κερδίσουμε appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...