Δραγασάκης: Ο Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες

Δραγασάκης: Ο Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες

Κατηγορία

phpanos
Παρασκευή 13/05/2016 – 11:55

Γιάννης Δραγασάκης

«Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ»                                                                                                                          

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης για τον ίδιο κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τους δανειστές έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. 

«Ο Γιάννης Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες, επιχειρώντας να ξαναγράψει την ιστορία (του)» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter. 

Αναφέρει ακόμη ότι η συνάντηση με Ντράγκι στην οποία αναφέρεται, δεν υπήρξε ποτέ και πως οι μόνες συναντήσεις που έγιναν με τον επικεφαλής της ΕΚΤ ήταν στις 5/5 (Φρανκφούρτη) και στις 27/6 (Βρυξέλλες). Και οι δύο έγιναν με τη συμμετοχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου, προσθέτει ο κ. Δραγασάκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Βαρουφάκης στην στην ιστοσελίδα «Athens Live», είπε πως το μήνυμά του στην ΕΚΤ ήταν πως αν μας κλείσετε τις τράπεζες, θα σας κουρέψουμε τα παλαιά ομόλογα. 

Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι στην πρώτη συνάντησή του στη Φρανκφούρτη με τον Μάριο Ντράγκι, ο κεντρικός τραπεζίτης του είπε «μην ξαναπείς τίποτα με τα ομόλογα του S&P προγράμματος» και ο κ. Βαρουφάκης του είπε «εντάξει, αλλά κι εσύ δεν θα μου κλείσεις τις τράπεζες».

Σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη, ο κ. Δραγασάκης «πήγε ένα μήνα μετά και του είπε (σ.σ. του Μάριο Ντράγκι) μην ακούς τι λέει ο Βαρουφάκης, θα του προβάλω εγώ βέτο και τελειώσαμε».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...