Δραγασάκης: Ο Παπαδημητρίου υπηρέτησε ένα νέο ήθος στην πολιτική

Δραγασάκης: Ο Παπαδημητρίου υπηρέτησε ένα νέο ήθος στην πολιτική

Δραγασάκης

Ο νέος υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, έκανε λόγο για κρίσιμη φάση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα προειδοποιώντας ότι αυτά που θα αποφασιστούν τους επόμενους έξι μήνες μπορεί να επηρεάσουν καθοριστικά τα επόμενα 10 χρόνια. Αναφερόμενος στον απερχόμενο Δημήτρη Παπαδημητρίου σχολίασε ότι ήταν δική του άποψη και της κ. Αντωνοπούλου ότι από την κρίση πρέπει να βγούμε με απασχόληση και αυτή τη στρατηγική θα συνεχίσουμε.

Ανέφερε ότι «πάμε να βγούμε όχι μόνο από μία μεγάλη κρίση αλλά και από μία κατάσταση χρεωκοπίας. Είναι μία πορεία με γνωστούς και άγνωστους παράγοντες και ευάλωτη σε εξωγενείς παράγοντες».

«Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και έχουμε πια και την εμπειρία για να το κάνουμε» είπε κατά την τελετή παραλαβής των καθηκόντων του.

Ο κ. Γιάννης Δραγασάκης ανέφερε για τον κ. Παπαδημητρίου ότι: «Υπηρέτησε ένα νέο ήθος στην πολιτική. Ο λόγος του ήταν ένας λόγος επιχειρημάτων.

Πρόκειται για μία προσωπικότητα η οποία τίμησε τη χώρα στο εξωτερικό και η οποία προσωπικότητα θέλησε να έρθει για να βοηθήσει τη χώρα. Δεν ήρθε εδώ ούτε για χρήματα ούτε για δόξα. Ήρθε σε μία στιγμή που εμείς εναγωνίως ψάχναμε να βρούμε εκείνα τα κατάλληλα όπλα» είπε ο κ. Δραγασάκης που έπλεξε το εγκώμιο του κ. Παπαδημητρίου, τον οποίο όπως είπε τον γνώριζε πολύ πριν υπάρξει η πιθανότητα υπουργοποίησής του με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε επίσης ότι οι βάσεις για την ανάπτυξη έχουν τεθεί αλλά ότι χρειάζονται υψηλότεροι ρυθμοί και ότι «όλα πρέπει να τρέξουν πιο γρήγορα».

«Ό,τι μπορεί να τελειώσει σήμερα, δεν πρέπει να το αφήνουμε για αύριο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης.

 

Φωτογραφία: Eurokinissi

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/323520-Dragasakes-O-Papademetrioy-yperetese-ena-neo-ethos-sten-politike ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...