Δυνατότητα πληρωμών online με PayPal χωρίς πιστωτική κάρτα

Δυνατότητα πληρωμών online με PayPal χωρίς πιστωτική κάρτα
H PayPal εγκαινιάζει στην Ελλάδα την υπηρεσία top-up, ξεκινώντας την συνεργασία της με τις ελληνικές τράπεζες από την Eurobank Εργασίας.
To top-up επιτρέπει στους κατόχους τραπεζικού λογαριασμού στις συνεργαζόμενες με την PayPal τράπεζες να μεταφέρουν χρηματικά ποσά σε λογαριασμό PayPal για να κάνουν τις διαδικτυακές τους πληρωμές ακόμα και όταν δεν έχουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

H υπηρεσία top up λειτουργεί με την συνδρομή του TrustPay,ενός ιδρύματος πληρωμών αδειοδοτημένο από την Εθνική Τράπεζα της Σλοβακίας, το οποίο παρέχει λύσεις πληρωμών σε εμπόρους και καταναλωτές. Το Trust Pay εξειδικεύεται στη διαχείριση τοπικών και σε πραγματικό χρόνο τραπεζικών συναλλαγών μεταφοράς χρημάτων σε εμπόρους σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και αποτελεί επίσης βασικό μέλος της Visa Ευρώπης και της MasterCard.

Η υπηρεσία top up είναι προς το παρόν διαθέσιμη μέσω της τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε., ενώ η PayPal σκοπεύει να προσθέσει και άλλες τράπεζες στο δίκτυο συνεργατών.

Η PayPal επισημαίνει πως η μέθοδος διαδικτυακών πληρωμών που προτείνει είναι η πλέον ασφαλής, καθώς δεν κοινοποιεί προσωπικά οικονομικά στοιχεία όταν εξουσιοδοτεί τις διαδικτυακές συναλλαγές και τα στοιχεία της κάρτας ή της τράπεζας δεν είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας της εκάστοτε επιχείρησης. Σε ότι αφορά στην νέα υπηρεσία top up και της πληρωμής μέσω PayPal, η εταιρεία υποστηρίζει πως η διαχείριση προσωπικών εξόδων καθίσταται ευκολότερη, «αφού στο τέλος του μήνα οι χρήστες δεν λαμβάνουν λογαριασμούς καρτών με χρεώσεις-έκπληξη».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με το TrustPay, λανσάροντας τις υπηρεσίες top up και στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτόν, οι Έλληνες κάτοχοι λογαριασμού θα αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών τους, κάνοντας παράλληλα χρήση της απλούστατης και ιδιαίτερα ασφαλούς μεθόδου πληρωμής σε εκατομμύρια ιστοσελίδες ανά τον κόσμο», δήλωσε η Ganna Yevtushenko, Head of Business Development της PayPal στην Κεντρο-Ανατολική Ευρώπη.

Η εταιρεία επισημαίνει επίσης πως το ρίσκο αφού ο λογαριασμός PayPal πιστώνεται πριν από την αγορά, ο καταναλωτής ξοδεύει ανάλογα με το διαθέσιμο υπόλοιπο του τραπεζικού του λογαριασμού, ενώ παράλληλα χωρίς πιστωτική κάρτα έχει την δυνατότητα διαδικτυακών αγορών. Τέλος, η υπηρεσία παρέχεται χωρίς χρέωση (για τη χρήση του top up και για τη μεταφορά χρημάτων).

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...