Δυσφορία στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για Αρβανίτη

Δυσφορία στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για Αρβανίτη
Εντονη δυσφορία επικρατεί στην Κουμουνδούρου για τη στάση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος στη Λαμία, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό, μ@λ@κ@.
Σύμφωνα με πληροφορίες του BriefingNews, η ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα και άλλων ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ  έγινε ακόμη πιο έντονη, όταν ο Κώστας Αρβανίτης  μετά την αντίδραση της εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη, ,με δήλωσή του, επιχείρησε να δικαιολογήσει τη στάση του, επιμένοντας  στην ορθότητα της στάσης του.

Φυσικά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Κώστα Αρβανίτη, από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του κόμματος. Και αυτό, γιατί σε μία αντίθετη περίπτωση, όπως αναφέρουν κύκλοι της Κουμουνδούρου, αφενός “θα δίναμε την εντύπωση ότι σερνόμαστε από τις αξιώσεις της ΝΔ” και αφετέρου “δεν απολύουμε κανέναν για την προσωπική του άποψη”.

Τα ίδια στελέχη δήλωναν  με νόημα στο BriefingNews, ότι “ο καθένας είνια υπεύθυνος για αυτά που λέει και μάλιστα δημόσια”. Οπως πληροφορούμαστε ιδιαιτέρως αρνητικό είνια το κλίμα για τον Κώστα Αρβανίτη και μεταξύτ ων εργαζομένων του ραδιοφωνικού σταθμοιύ του ΣΥΡΙΖΑ.     



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...