Δύο συλλήψεις για βιασμό ανήλικης στο Αγρίνιο

Δύο συλλήψεις για βιασμό ανήλικης στο Αγρίνιο
Συνελήφθη ένας 29χρονος και ένας 23χρονος
Κλαίγοντας πήγε στους γονείς του ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων σε χωριό του Αγρινίου και τους αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δυο αδίστακτους Έλληνες. Εκείνοι κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στην Ασφάλεια και, έπειτα από αναζητήσεις, οι δράστες συνελήφθησαν.

Πρόκειται για έναν 29χρονο που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών την Πέμπτη, λίγες ώρες μετά την καταγγελία της ανήλικης. Το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη και ένας 23χρονος και παραπέμφθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη και διέταξε την κράτησή τους ως τη Δευτέρα που θα απολογηθούν ανακριτή.

Στον εισαγγελέα προσήχθη και ο πατέρας της 15χρονης ο οποίος συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες του συμβάντος.

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου προσήχθη και ένας 42χρονος Έλληνας, τον οποίο κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 36χρονη Αμερικανίδα ότι την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι φερόμενος ως δράστης φιλοξενούσε το θύμα στο σπίτι του.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...