Δώνης: «Όνειρο μου να εργαστώ στον Παναθηναϊκό»

Δώνης: «Όνειρο μου να εργαστώ στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Δώνης παραδέχτηκε πως φιλοδοξεί να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της καριέρας του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως παρά τις σχετικές φήμες δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση επί της παρούσης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πορεία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, αλλά και στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, από τον πάγκο των οποίων έχει περάσει. 

Αναλυτικά, ο Γιώργος Δώνης μίλησε στον Arena FM για: 

-Για την Κύπρο: Όταν είσαι εκτός είναι λογικό να ακούγεσαι λιγότερο. Γνώριμο περιβάλλον στην Κύπρο, παλέψαμε για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ξανά. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και στα ημιτελικά κυπέλλου. Πάμε πολύ καλά. 

-Για το φετινό πρωτάθλημα: Καταρχάς είναι σημαντικό ότι έχει ενδιαφέρον φέτος πρωτάθλημα. Είχαμε τρεις διεκδικητές στην αρχή και τώρα δύο. Πριν 6-7 χρόνια όμως είχαμε πιο δυνατές ομάδες και πιο πολλές. Ενώ τώρα όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι σε κακή κατάσταση. Κανένας δε θέλει να κρίνεται παιχνίδι ή πρωτάθλημα στα δικαστήρια. Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν επεισόδια. Είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο βαθμό τα επεισόδια είναι το ίδιο. Το πληρώνουν οι ομάδες. Πρέπει να ελέγχεις την κατάσταση ακόμα και αν δεν είναι εύκολο. Δε ξέρω πως αξιολογούνται στην Ελλάδα αλλά τα θέματα βίας πρέπει να αντιμετωπίζονται πιο σκληρά. Πρέπει να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και ο καλύτερος να κερδίζει. 

-Για το δικό του επεισόδιο στην Κύπρο: Πολλές φορές δεν είναι η θέλησή σου να φύγεις.Εγώ εκείνη την ώρα πανηγύριζα, ήμουν χαλαρός και όταν με χτύπησε το ποτήρι ζαλίστηκα. Αυτό το θέμα έχει συμβεί παντού ειδικά στα ντέρμπι. Και εδώ η νομοθεσία πρέπει να γίνει πιο σκληρή. Όχι να κινδυνεύουμε να πάμε στο γήπεδο. Πιο αυστηρό πλαίσιο. Δε μπορεί το γήπεδο να είναι ζούγκλα. Η ψυχολογική βία στους αθλητές είναι επικίνδυνη όταν έχουμε τέτοια φαινόμενα. 

-Για το τι θα γίνει με το θέμα του: Δε ξέρω τι θα γίνει. Δεν ασχολήθηκα, δεν είναι δουλειά μου. Υπάρχουν αρμόδιοι γι αυτό. Πριν κάποια χρόνια κρινόταν ο τίτλος σε ένα δικό μας παιχνίδι και πέσαν κροτίδες και χτύπησε ένα αμυντικός μας. Του άνοιξε το κεφάλι. Και επίσης ένας από τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Αφού διακόπηκε το παιχνίδι μετά ξαναέγινε σε ουδέτερη έδρα. 

-Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Είναι οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Την ΑΕΚ την έχω δει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Λιγότερο έχω δει τον ΠΑΟΚ. Αλλά είναι οι καλύτερες ομάδες είναι των τελευταίων ετών. Ποιοτικά και τακτικά. Έχουν και οι δύο ατομικά και ομαδικά ατού. Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια θα είναι στην καλύτερη μέρα ποια το θέλει πιο πολύ. Αν και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών θα είναι ένα καλό παιχνίδι. 

-Για το αν θα κριθεί το πρωτάθλημα σε αυτό το παιχνίδι: Αν ισχύσει η πρωτοβάθμια απόφαση ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να το διεκδικήσει μόνο αν κερδίσει το παιχνίδι. Από ότι είδα έχει πιο εύκολο πρόγραμμα η ΑΕΚ. 

-Για το αν υπάρχει πίκρα με τον ΠΑΟΚ: Δε το βλέπω έτσι. Δε γίνεται σε όλη την καριέρα του ένας ποδοσφαιριστής να μην απολυθεί ή να μην παράγει καλό έργο. Όταν υπάρχει ποδοσφαιρική υγεία διαφοροποιούνται πολλές καταστάσεις. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει έχθρα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. 

-Για τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό: Δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι συνδεδεμένος με τον Παναθηναϊκό έπαιξα εκεί 9 χρόνια. Όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο θέλουμε οι ομάδες οι μεγάλες να είναι δυνατές. Τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία, τον Παναθηναϊκό ξανά δυνατό, τον Ηρακλή. Δε μπορεί να είναι ο Ηρακλής τρεις φορές στην ίδια θέση κάτι δε πάει καλά. Θα ήθελα να δουλέψω στον Παναθηναϊκό φυσικά πριν τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα είναι το όνειρό μου. Αλλά αυτό δε συνδέεται με το τώρα και τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/324580-Dones-Oneiro-moy-na-ergasto-ston-Panathenaiko ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...