Δ.Δούρος: Προεκλογική δραστηριότητα και συναντήσεις του υπ.βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Αιτωλ/νίας.

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Δημήτρη Δούρο περιόδευσε, σε Αιτωλικό, Νεοχώρι, Κατοχή, Αστακό, Παναιτώλιο και Καινούριο, μοιράζοντας προεκλογικό υλικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις συζητήσεις του με τους κατοίκους ο Δ. Δούρος, τόνιζε:

«Το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελπίδα έρχεται, αποκτά ξεχωριστή αξία και γίνεται χειροπιαστό στο βαθμό που μπορεί να βρει την έκφραση και την εξειδίκευση του σε κάθε περιοχή της χώρας, άρα και στην Αιτωλοακαρνανία. Χρέος δικό μας, των οργανωμένων μελών αλλά και των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος, είναι να επωμισθούμε αυτή τη διαδικασία.

Στη Αιτωλοακαρνανία η κατάσταση που επικρατεί δεν διαφέρει και πολύ στα γενικά της χαρακτηριστικά από την εικόνα που έχουμε για όλη τη χώρα. Η οικονομική ύφεση, η επιχειρηματική δυσπραγία, η επενδυτική απραξία, η ανέχεια και η φτωχοποίηση του πληθυσμού, η ανεργία και ο εκπατρισμός νέων κυρίως ανθρώπων, έχουν πλέον ονοματεπώνυμα. Δεν είναι γενικές και αφηρημένες αναφορές και αριθμοί. Έχουν το ονοματεπώνυμο συγγενών μας, φίλων και γνωστών, γειτόνων, συναδέλφων και συγχωριανών μας. Έχουν την ταμπέλλα των μαγαζιών και των επιχειρήσεων που κλείνουν καθημερινά.

Αυτή είναι η μνημονιακή προίκα που αφήνει η συγκυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Συντρίμμια και θρύψαλα! Για τα οποία κάποιοι, έχουν ακόμα το θράσος να επαίρονται! Κι ακόμα χειρότερα να μας κοροϊδεύουν, ισχυριζόμενοι ότι τώρα θα αναστηλώσουν όσα τόσα χρόνια γκρέμισαν. Όνειρα, σχέδια, ζωές, αξιοπρέπεια και μέλλον χιλιάδων ανθρώπων και οικογενειών.

Ήρθε η ώρα να περάσουμε από τα λόγια στα έργα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αυριανή κυβέρνηση του Ελληνικού λαού, στηριγμένος στο λαό κι όχι στους κατ’ ανάθεση ή επάγγελμα εκπροσώπους του, φέρνει την ελπίδα και την απόφαση να υπηρετήσει αυτόν τον λαό κι όχι όσους για χρόνια τον απομυζούν και τον εκμεταλλεύονται.

Αυτοί που φοβούνται ότι θα χάσουν το βόλεμα και τα προνόμιά τους, ταράζονται και μας δείχνουν τα νύχια και τα δόντια τους. Μας φοβερίζουν με σκηνές αποκάλυψης και συντέλειας του κόσμου. Ο λαός όμως πλέον «δεν μασά».

Στις 25 του Γενάρη, γράφουμε την πρώτη σελίδα στο βιβλίο της αριστερής διακυβέρνησης της χώρας.

Από την επόμενη κιόλας μέρα, οι γραμμές μας θα πυκνώσουν μ’ όλους εκείνους που θέλουν να μοιρασθούν και ν’ αναλάβουν μαζί μας ευθύνες στην πορεία Ανάστασης του τόπου μας.

Μαζί τους θα εξειδικεύσουμε βήμα-βήμα, όλα όσα είναι αναγκαία για να κάνουμε την Αιτωλοακαρνανία προπύργιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας μας!

Εμείς δεν παλεύουμε για να ξεχωρίσουμε, αδερφέ μου από τον κόσμο. Εμείς παλεύουμε για να σμίξουμε τον κόσμο!»

Η περιοδεία κατέληξε στην συγκέντρωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, όπου από τα χείλη του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώθηκε αυτό που είχε γίνει εμφανές σε όλη την διάρκεια της περιοδείας.

«Θα τρίβουν τα μάτια τους από την νίκη που θα δώσει η ύπαιθρος, στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

 

Βιογραφικό του Δημήτρη Δούρου

 

Γεννήθηκε το 1952 στην Αμπελακιώτισσα Ναυπακτίας. Το 1976 τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι ειδικός παθολόγος. Από το 1979 ζει στη Ναύπακτο. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ναυπάκτου. Έχει μια μακρά και αταλάντευτη διαδρομή στην Αριστερά από την δεκαετία του 70,από τα νεανικά του χρόνια, στο Κ.Κ.Ε, στο Συνασπισμό από την ίδρυσή του και στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την “Αντίσταση Πολιτών”. Είναι σύζυγος της Νατάσας Γιαννούλου και πατέρας τριών παιδιών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...