Δ. Κουτσούμπας: Η κατάσταση δεν πάει άλλο

%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%83-2«Οι υποσχέσεις από τη ΔΕΘ του κ. Τσίπρα για ανάπτυξη αφορά μόνο σε λίγους μονοπωλιακούς ομίλους στο μεγάλο κεφάλαιο που θα δουν ξανά τα κέρδη τους να εκτοξεύονται στα ύψη δίνοντας και ένα ξεροκόμματο, ένα πιάτο φαΐ στην πιο ακραία φτώχεια», δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ.
«Για όλους τους υπόλοιπους για την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, οι οποίοι θα εξακολουθούν να βασανίζονται, θα εξακολουθούν υπάρχουν τα αντιλαϊκά μέτρα, θα εξακολουθούν να γίνονται μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς, θα εξακολουθούν να μπαίνουν λουκέτα και να γίνονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σε μικρές επιχειρήσεις, θα συνεχίζεται η άγρια δυσβάσταχτη φορολογία» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.
Όπως είπε, «η κατάσταση δεν πάει άλλο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξακολουθεί να ικανοποιεί το μεγάλο κεφάλαιο, την Ε.Ε., τους εταίρους και συνεχίζει να ματώνει το λαό μας. Συνεχίζει την ίδια πολιτική που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, η Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ».

The post Δ. Κουτσούμπας: Η κατάσταση δεν πάει άλλο appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...