ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Στην μάχη της εξυπηρέτησης των δημοτών,δεν περισσεύει κανείς.

Καμιά φορά, στο όνομα της δημοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και των ειδήσεων, εμφανίζεται η ανάγκη να επαναλάβεις ακόμη και τα αυτονόητα.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Παρά τις «εκτιμήσεις» που βγήκαν σεριάνι στο διαδίκτυο, περί παραιτήσεων, διαφωνιών και προβλημάτων, η Ενωτική Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο, συνεχίζει χωρίς ρωγμές, να δίνει την μάχη της εξυπηρέτησης των δημοτών. Ίσως οι «εκτιμήσεις» να εκφράζουν μόνο τους ευσεβείς πόθους, των ηττημένων της εκλογικής μάχης του 2014.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας προσπαθούν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες των συνδημοτών μας που την επέλεξαν να διοικήσει τον δήμο Ναυπακτίας με το βάρος του 60% των ψήφων της δεύτερης Κυριακής.
Επειδή η τρίχα εύκολα γίνεται τριχιά, αν κανείς δεν διασταυρώσει τις πηγές του, ας γίνουμε συγκεκριμένοι.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία δεν είναι πολιτικό νεκροταφείο. Έχουμε μάθει να υποστηρίζουμε την γνώμη μας, να συζητάμε μεταξύ μας αλλά και να συγκλίνουμε στην καλύτερη δυνατή λύση.
Η φημολογούμενη παραίτηση του Κ. Σωτηρόπουλου, δεν υφίσταται.
Η ψυχρότητα ανάμεσα στον δήμαρχο και σε στελέχη της ομάδας, υπάρχει ως ένδειξη μόνο στον ανιχνευτή ψυχρότητας αυτού που την ανακάλυψε.
Τα προβλήματα στο αποθεματικό του δήμου είναι απλώς ανύπαρκτα.Η διαχείριση των οικονομικών του δήμου, φαίνεται από το έργο που παράγεται σε καιρούς μνημονίου.
Οι κοινωνικές συνευρέσεις μας σε ταβέρνες είναι υπαρκτές.Τις χαιρόμαστε και την επόμενη φορά θα ενημερώσουμε και για το πόσες σαλάτες παραγγείλαμε.
Η παραίτηση του Θ.Κοτρωνιά δεν υφίσταται. Το μοναδικό ψήγμα αλήθειας είναι ότι ο αντιδήμαρχος Θ.Κοτρωνιάς έχει εδώ και καιρό ζητήσει να έχει λιγότερες αρμοδιότητες ώστε να επικεντρώσει την δουλειά του κυρίως στον ορεινό όγκο και στην ΔΕΥΑΝ, η οποία εξυπηρετεί την Ναύπακτο και 65 κοινότητες έχοντας στην πλάτη ένα χρέος εκατομμυρίων ευρώ, που της φόρτωσαν οι προηγούμενες διοικήσεις. Συνεχίζει όμως να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως και όλα τα στελέχη της παράταξης, έχοντας όλοι τους κερδίσει την εκτίμηση του δημάρχου.
Πριν δέκα ημέρες,με απόφαση δημάρχου, έγινε ανακατανομή αρμοδιοτήτων στα στελέχη της παράταξης. Το αν θα υπάρξει και άλλη στο μέλλον θα αποφασιστεί από τον ίδιο τον δήμαρχο.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να αρθρογραφεί όπως θέλει. Κρίνεται από τους αναγνώστες του και όχι από εμάς. Όσο μας αφορά, έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε ότι η πραγματικότητα διαψεύδει τα σενάρια.
Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μέχρι το τέλος της θητείας μας και πολλή διάθεση να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους συνδημότες μας.
Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί.
Το γραφείο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ , ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ.

  2. Σιριζαιοι έρχεται το τέλος…ελπιζουμε να αφήσετε το μέλλον της Ναυπακτίας με φωτογραφίες στον Λαππα….
    Θέλουμε το Σαλαμούρα Δήμαρχο αυτός βαπτίζει το ψάρι κρέας….

  3. Άπιστος Θωμάς ο Κοτρωνίας Δήμαρχε….καλη ξεκούραση Θωμά…αδειάστε το Δημαρχείο ρεεεεεεε δεν είσαι για τέτοια μαέστρο…..

  4. Ο Σαλαμούρας έτρωγε σουβλάκια, ο Κοτσανάς πλακωνόταν με τον Σωτηρόπουλο και ο Κοτρωνιάς ξεκουραζόταν.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

  5. Και με ποιανουν τα κλαματα απο τα γέλια. Ανακοίνωση που προσπαθεί να τρελάνει κόσμο ευτυχώς είναι Σάββατο και δεν θα την δουν στα γραφεία να γελάνε μαζί σας.

  6. Ειστε για κλάματα γιατί δεν βγάζετε το βίντεο από το συμβουλιο που ο Κοτρωνιας την έκανε εκνευρισμένος φοβάστε

  7. Γελάει η Ναύπακτος, Αλλά θα ήθελα να μας πειτε ποσοι βγήκατε πανηγυρίζοντας από την χθεσινή μάζωξη. Καρακώστα Εισαι ωραίος κολοτούμπας έχει μαθει από τον αρχηγό σου

  8. Μπραβο Κοτρωνιά ΜΑΓΚΑ και τους τα χωσες και τους γλεντισες και στο τέλος ειπαν και ευχαριστώ. Είναι γλυκιά η καρέκλα

  9. Θωμά θα σε κάνει ντα ντα ο Καρακώστας…φανταστείτε τον Καρακώστα Δήμαρχο με βερμούδα σκισμένη….και παντόφλες….

  10. ΑΚΟΥ ΕΝΩΤΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΝΩΤΙΚΗ Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΡΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΕΙΣ. ΣΥΨΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΥ

  11. Α ρε Κοτρωνια ποσο αγαπας τον τόπο σου και άφησες το οικονομικο για να προσφέρεις. Μα και συ ρε Καρακώστα έπρεπε να επιπίνεις να μείνει το παιδι τι δήμαρχος είσαι

  12. ΤΑΚΗ ΗΣΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

  13. ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.

  14. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ. ΓΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΛΗΘΙΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...