Είναι το πιο ρομαντικό εστιατόριο του κόσμου και βρίσκεται μόλις 3 ώρες μακριά μας! (Εικόνες & Βίντεο)

Είναι το πιο ρομαντικό εστιατόριο του κόσμου και βρίσκεται μόλις 3 ώρες μακριά μας! (Εικόνες & Βίντεο)Τετάρτη 25/05/2016 – 10:10ΞενοδοχείοΣκοπεύετε να κάνετε πρόταση γάμου στην κοπέλα σας; Αν ναι, τότε αυτό το εστιατόριο είναι το ιδανικό μέρος για να σιγουρευτείτε, ότι η απάντηση θα είναι θετική. Το Grotta Palazzese Hotel Ristorante ή αλλιώς Summer Cave είναι ένα ιταλικό παραθαλάσσιο εστιατόριο μέσα σε μια σπηλιά από ασβεστόλιθο στην γραφική πόλη Polignano a Mare στην επαρχία της Νότιας Ιταλίας.
Το εστιατόριο Grotta Palazzese Hotel Ristorante.
1
Το εστιατόριο έχει θέα στην Αδριατική Θάλασσα και σε μερικούς κάθετους βράχους, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο ρομαντικό. Η εν λόγω τοποθεσία υπάρχει από το 1700, όταν ήταν Ελληνική αποικία και το προτιμούσε η τοπική αριστοκρατία για να διοργανώνει χορούς και δεξιώσεις. Είναι ανοιχτό από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο και ακολουθούνται αυστηροί κανόνες ενδυμασίας. Η κράτηση είναι σχεδόν απαραίτητη, αφού το εστιατόριο να είναι γεμάτο οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας.
Είναι γνωστό και ως Summer Cave.
2
Αν θέλετε να επισκεφθείτε την περιοχή, καλό θα ήταν να ελέγξετε την διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην κορυφή των βράχων, καθώς έχει μόνο 25 δωμάτια και είναι συνήθως γεμάτο. Το ξενοδοχείο συνδυάζει την παραδοσιακή με την σύγχρονη τέχνη και υπόσχεται να κάνει την διαμονή σας αξέχαστη.
Με θέα την Αδριατική Θάλασσα.
3
Το εστιατόριο Grotta Palazzese, όπως αναφέρει το tilestwra, είναι το ένα από τα δυο εστιατόρια του ξενοδοχείου και έχει φιλοξενήσει πολλές ρομαντικές στιγμές από την μέρα που άνοιξε τις πόρτες του. Μην χαλάσετε την παράδοση τώρα!
Δείτε το βίντεο:
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...