Είπε στα παιδιά της ότι πάει σούπερ μάρκετ και πέταξε για Αυστραλία

Είπε στα παιδιά της ότι πάει σούπερ μάρκετ και πέταξε για Αυστραλία
Μία μητέρα από το Μπέρμινγχαμ της Βρετανίας άφησε πίσω τα 6 της παιδιά, λέγοντας πως θα πάει στο σούπερ μάρκετ και εξαφανίστηκε. Στην πραγματικότητα η μητέρα εγκατέλειψε την οικογένειά της και πέταξε για Αυστραλία για να μείνει με έναν άντρα που γνώρισε μέσω ίντερνετ.
Η γυναίκα που τα στοιχεία της παραμένουν κρυφά, είπε στον μεγαλύτερο γιο της ότι θα πάει σούπερ μάρκετ και θα επιστρέψει. Μετά από 4 ώρες απουσίας της μητέρας του, ο 14χρονος , ειδοποίησε τον παππού και τη γιαγιά που μένουν στην ίδια πόλη. Ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες. Όμως η μητέρα αγνόησε όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα από τους γονείς της και την αστυνομία, κλείνοντας μάλιστα και όλους τους λογαριασμούς στης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας πως δεν θα επιστρέψει πριν την προγραμματισμένη πτήση επιστροφής που ήταν μετά από 6 μήνες.

Οταν επέστρεψε, τον περασμένο Φεβρουάριο, συνελήφθη. Τώρα το δικαστήριο της επέβαλε 6μηνη ποινή φυλάκισης με διετή αναστολή. Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι η γυναίκα η οποία μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά της- ήταν μια καλή μητέρα έζησε όμως μία πολύ καταπιεστική σχέση. Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν και κάρτες που είχαν στείλει τα παιδιά στη μητέρα τους όσο αυτή έλλειπε για να δείξουν ότι τους λείπει η μητέρα τους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...