Εγγλέζος-Αναγνωστού στηρίζουν Μπουλέ και απαντούν σε βαρύγδουπα άρθρα.

 Επιστολή -απάντηση εξέδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας Εγγλέζος-Αναγνωστού,αναφορικά με δημοσίευμα του e-napaktia σύμφωνα με το οποίο γινόταν αναφορά για μη καθοδό τους στις επερχόμενες δημοτικλες εκλογές.
Μάλιστα το άρθρο που διαψέυδουν λίγα 24 ωρα μετά, είχε τίτλο«Πανωλεθρία» Μπουλέ και στην Δ.Ε Πλατάνου-Τον εγκατέλειψαν όλοι»
Με αυτή τους λοιπόν την επιστολή οι δημοτικοί σύμβουλοι Εγγλέζος και Αναγνωστού,γνωστοποιούν ότι συνεχίζουν να στηρίζουν τον δήμαρχο Ναυπακτίας Γ.Μπουλέ,επισημαίνοντας ότι είναι ενεργά μέλη της Ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης  Ναυπακτίας.Αναλυτικά η ανακοίνωση προς τον διαχειριστή της ιστοσελίδας έχει ως εξής:

Αγαπητέ κ. Ζήσιμε,

Σε ανάρτησή σας με τον τίτλο  «Πανωλεθρία» Μπουλέ και στην Δ.Ε Πλατάνου-Τον εγκατέλειψαν όλοι»  κάνετε αναφορά στα ονόματά μας, χωρίς ωστόσο να τηρείτε τους στοιχειώδεις κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δηλαδή την πηγή της πληροφορίας σας καθώς και την επικοινωνία με εμάς τους ίδιους προκειμένου να διασταυρώσετε αν είναι έγκυρες οι πηγές σας. Κατανοούμε ότι δεν είστε επαγγελματίας δημοσιογράφος αλλά επιτρέψτε μας να επισημάνουμε ότι όσοι διαχειρίζονται την πληροφόρηση και τα μέσα πληροφόρησης έχουν ευθύνη για ότι αναφέρουν και οφείλουν να υπηρετούν την αλήθεια. Βαρύγδουποι τίτλοι και παράθεση μη διασταυρωμένων πληροφοριών προφανώς έχουν  στόχο την παραπληροφόρηση και την άσκηση προπαγάνδας.
κ. Ζήσιμε,
σας ενημερώνουμε ότι είμαστε ενεργά μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας, μιας παράταξης που λειτουργεί δημοκρατικά και βάσει αρχών. Η παράταξη μας δεν απαρτίζεται μόνο από δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους αλλά και από ενεργούς και υπεύθυνους πολίτες που συνδέονται από κοινές αξίες, αρχές και όραμα για τον τόπο μας. Υπηρετούμε όλοι τον κοινό στόχο, από τη θέση που δημοκρατικά αποφασίζεται μέσα από τα όργανα της Παράταξης μας, όπως προβλέπεται από τις διακηρυγμένες αρχές μας.
Η τακτική που ακολουθείτε προφανώς εξυπηρετεί άλλους σκοπούς. Από τη στιγμή όμως που διαχειρίζεστε ένα ιστολόγιο οφείλετε να υπηρετείτε την αντικειμενική και υπεύθυνη πληροφόρηση.  Άλλωστε υπάρχει τελεσίδικη καταδίκη σε βάρος σας για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση δια του τύπου και δεν θέλουμε να προβούμε σε νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από τα αναληθή και συκοφαντικά δημοσιεύματά σας.
Αυτά προς το παρόν, με την απαίτησή μας να δημοσιεύσετε την επιστολή μας αυτή στην ιστοσελίδα e-nafpaktia.gr που διαχειρίζεσθε και την επιφύλαξή μας για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
και μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας
Βασιλική Αναγνωστού και
Χρήστος Εγγλέζος


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...