Εγγυήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου στους βουλευτές για τα προαπαιτούμενα

Εγγυήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου στους βουλευτές για τα προαπαιτούμενα
Πώς σχεδιάζουν οι κυβερνητικοί εταίροι να υπερβούν τα εμπόδια από ενδεχόμενα «αντάρτικα» στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Το πλάνο για να αποφευχθούν διαρροές στο νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ»

Οι εγγυήσεις που θα δοθούν στους βουλευτές των δύο κυβερνητικών κομμάτων προκειμένου να ψηφίσουν τα νομοσχέδια που θα κατατεθούν το επόμενο διάστημα στη Βουλή βρέθηκαν, ανάμεσα στα άλλα, στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Υπάρχει πλειάδα εγγυήσεων και θα προστεθούν και άλλες» σημείωσε ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος μετά το τέλος της συνάντησης και ανέφερε πως σε διαβούλευση εντός της κυβέρνησης βρίσκονται το καθεστώς των απολυομένων, το ασφαλιστικό και η «μικρή ΔΕΗ» στο πλαίσιο της ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών όπως έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ.

Οι δύο αρχηγοί των κυβερνητικών κομμάτων ενημέρωσαν, επίσης, ο ένας τον άλλο για τα πρόσφατα ταξίδια στους στο εξωτερικό και συζήτησαν τις επόμενες κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμικούς εταίρους.

Επίσης συζητήθηκαν οι άμεσες εκκρεμότητες της κυβέρνησης που αφορούν στα νομοσχέδια τόσο της «μικρής ΔΕΗ» όσο και των λεγόμενων προαπαιτουμένων.

Η συνάντηση των δύο κυβερνητικών εταίρων διήρκησε περίπου 2 ώρες, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...