Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια η υπογειοποίηση για το γήπεδο της ΑΕΚ

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια η υπογειοποίηση για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα την υπογειοποίηση και όλα πήγαν καλά… Ουσιαστικά σήμερα υπήρξε η συνέχεια της συνεδρίασης που είχε διακοπή πριν από ακριβώς μια εβδομάδα, λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε από τη διαμαρτυρία που έγινε από κατοίκους του Μαραθώνα για τον ΧΥΤΑ της περιοχής τους.

Η εισήγηση της διοίκησης της Περιφέρειας ήταν θετική, το ίδιο και των περισσοτέρων παρατάξεων και αυτό το τεράστιο έργο για τη Φιλαδέλφεια και την Αγιά Σοφιά εγκρίθηκε με σημαντική πλειοψηφία και η Περιφέρεια άνοιξε τον δρόμο για να ξεκινήσουν τα έργα.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο προέδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο διευθύνων σύμβουλος Μήνας Λυσάνδρους, ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς και αντιπροσωπεία παλαιμάχων (μεταξύ αυτών οι Μαύρος, Σεραφείδης, Στυλιανόπουλος, Ατματσίδης).

Αντίθετα, στην συνεδρίαση δεν εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, με τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο να προχωρά σε γραπτή δήλωση, στην οποία τόνισε για ακόμη μια φορά την αντίθεση της δημοτικής αρχής της πόλης στο έργο.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/321710-Egkritheke-apo-ten-Periphereia-e-ypogeiopoiese-gia-to-gepedo-tes-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...