«Εθνικά επικίνδυνη η πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ»

«Εθνικά επικίνδυνη η πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ»
Στείρα αντιπολιτευτική τακτική καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση ο Κ. Γκιουλέκας.

Πολιτική ανευθυνότητα και πολυγλωσσία καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Γκιουλέκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

Ο υφυπουργός έκανε λόγο για στείρα αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που μόνιμα λέει «όχι» σε όλα, υπενθυμίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταψήφισε ακόμα και διάταξη νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων η οποία, για πρώτη φορά φέτος, καθιέρωσε την εντελώς δωρεάν φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ.

«Αναρωτιέμαι τι είδους αριστερή πολιτική είναι αυτή που σου υπαγορεύει να καταψηφίζεις ακόμα και τη διάταξη που δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα ελληνόπουλα να σπουδάζουν στα Δημόσια ΙΕΚ εντελώς δωρεάν… », είπε.

Επέκρινε την «επικίνδυνη και διαχρονικά επιπόλαιη πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα. Tα όσα φέρεται να δήλωσε περί “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου ή τα όσα έχουν δηλώσει τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη Δημήτρης Χριστόπουλος δεν τα ακούμε για πρώτη φορά» είπε και πρόσθεσε «Σας υπενθυμίζω ότι ανάλογες δηλώσεις έχουν γράψει και έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια αρκετά πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...