Εθνική Ελλάδος baseball: Μεγάλη διάκριση με τον Ναυπάκτιο παίκτη Γιάννη Κουλοτούρο-ΦΩΤΟ

 

Με βάση ένα Ναυπάκτιο τήν καταγωγή παίκτη του baseball πού διαπρέπει στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Γιάννη Κουλοτούρο στήνεται η Εθνική Ελλάδος baseball πού κάνει τα πρώτα βήματα της και σε διεθνείς διοργανώσεις. Ο Γιάννης γιος του Γιώργου Κουλοτούρου από τον Πλάτανο της Ορεινής Ναυπακτίας θεωρείται ένα μεγάλο ανερχόμενο ταλέντο στις Ηνωμένες Πολιτείες ενός πολύ διαδομένου εκεί αθλήματος και ενός αγνώστου στην Ελλάδα . Η βοήθεια του Γιάννη Κουλοτούρου στην Εθνική θεωρείται δεδομένη για να στηθεί και να σταθεί διεθνώς επάξια γιατί εκτός από ένας πολύ καλός παίκτης είναι και ένας αδαμάντινος χαρακτήρας.

Kαί η πρώτη επιτυχία ήρθε με την παραμονή της εθνικής Ελλάδος Μπέιζμπολ στην κατηγορία Α του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πού έγινε στην Τσεχία.

Το Roster της ομάδας μας είναι το εξής:

Αργυρόπουλος Α.
Βριώνης Τ.
Γενναίος Κ.
Γουόρεν Μ.
Δαυλός Κ.
Ζάχος Ι.
Θλιβέρης Ι.
Καποθανάσης Κ.
Κουλοτούρος Τ.
Λέκας Τ.
Μπουρδανιώτης Θ.
Ορφανάκος Α.
Πιπεριάς Γ.
Σαρούνας Σ
Σικαράς Π.
Σούλης Γ.
Τούντας 
Χατζηκυριάκος Δ.
Χριστόπουλος Χ.

Προπονητής: Μαζαράκης Τ.


Η οδύσσεια έλαβε τέλος! Πετύχαμε τον δύσκολο στόχο που είχαμε θέσει εξ αρχής που ήταν η παραμονή της εθνικής Ελλάδος Μπέιζμπολ στην κατηγορία Α του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μια αξέχαστη εμπειρία και πάνω απ’ όλα τιμή μεγάλη για μένα να εκπροσωπώ την μητέρα πατρίδα μου σε ένα μεγάλο πανευρωπαϊκό τουρνουά! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου κυρίως τους Ελληνες του εξωτερικού που ήρθαν από Καναδά, Ηνωμένες Πολιτείες και Αυστραλία για να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.. Μπράβο σε όλα τα παιδιά..
Ζήτω η Ελλάς

George Soulis

e-nafpaktia



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...